Sport

Salarii SF în handbalul feminin românesc. „Mama era milionară dacă prindea vremurile astea”

Sorina Grozav susține că în Liga Florilor sunt salarii din ce în ce mai mari. Mama sa, Mariana Tîrcă ar fi putut să se îmbogățească dacă ar antrena acum.
08.11.2023 | 18:05
Salarii SF in handbalul feminin romanesc Mama era milionara daca prindea vremurile astea
Sorina Grozav are un salariu de 7.000 euro pe lună la CS Rapid. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorina Tîrcă a dezvăluit la emisiunea „Suflet de rapidist” cum s-a cunoscut cu Gicu Grozav și au început o relație. Super dezvăluiri la FANATIK ale handbalistei de la CS Rapid.

Sorina Grozav vorbește despre un proges notabil la nivel salarial în handbalul feminin românesc: „Se câștigă bine față de trecut”

Robert Niță, moderatorul emisiunii „Suflet de rapidist” i-a pus interului stânga de la Rapid o întrebare directă: „Se câștigă bine în handbalul feminin românesc? Că am auzit niște sume pe la Bistrița de m-a luat amețeala”.

ADVERTISEMENT

Sorina Grozav, vedeta Rapidului a fost sinceră și a explicat că lucrurile s-au schimbat mult din acest punct de vedere: „Se câștigă bine față cum era în trecut. Acuma e altfel”.

Robert Niță s-a gândit imediat la Mariana Tîrcă, una dintre cele mai cunoscute antrenoare din handbalul românesc: „ Lăsând gluma la o parte, crezi că dacă mama ta prindea vremurile astea era milionară în euro acuma? Îi mai spui ‘bă, mamă, ce bani sunt acum!’.

ADVERTISEMENT

Sorina Grozav spune însă că ea vede lucrurile într-un mod diferit: „Da, așa cred. Nu îi spun asta pentru că eu nu fac asta pentru bani. Pentru mine handbalul contează și performanța. Banii, pe parcurs. Sunt plătită de la 16 ani, când am avut primul contract”.

Sorina Grozav l-a impresionat pe Robert Niță: „Vezi cum vorbește? Zici că e pe final de carieră și are 24 de ani”

Robert Niță a apreciat mentalitatea și discursul vedetei lui CS Rapid: „Aveai probabil un contract care să-ți permită să trăiești. Vezi cum vorbește? Are 24 de ani. Dacă o asculți așa și nu te uiți la ea zici că e pe final de carieră.

ADVERTISEMENT

E un pic așa un copil, care o să devină mamă, nu? Atenție a stat un an și patru luni neplătită. Urmează să dea naștere unui copil și joacă handbal de plăcere, din pasiune. Asta înseamnă dragoste pentru sport”.

Fostul atacant al Rapidului a mai avut o curiozitate: „Educația asta sportivă a fost implementată și influențată de doamna Tîrcă sau ești autodidactă?”. Sorina Grozav a dezvăluit: „De părinții mei, dar și eu îmi doresc asta. Pentru mine nu primează banii, ci performanța, și să fiu eu fericită”.

ADVERTISEMENT

Îl invidiază pe Gicu Grozav: „Ce norocos e băiatul ăsta!”

Robert Niță i-a aruncat din nou mingea pe semicerc soției lui Gicu Grozav: „Adică dacă Gicu joaca pe Boldești Scăieni tot te îndrăgosteai? Răspunsul a venit prompt și hotărât: „Da!”. Asta l-a făcut pe Robert Niță să exclame: „Ce norocos băiatul ăsta!”. Lucian Ionescu a punctat și el: „S-a îndrăgostit de omul Gicu Grozav, nu de fotbalist”.

Moderatorul emisiunii e de părere că puține femei mai gândesc așa în 2023: „Lasă, că unele, toate zic așa și de fapt se îndrăgostesc de contul din bancă. Și fotbalist la echipa națională și prin străinătate, cunoscut… Toate își fac poze poate-poate sună un fotbalist. Pe Sorina putea să nu o sune nimeni că ea era deja celebră, cât de cât bogată, handbalistă campioană, echipa națională.

Ar fi culmea să scrie vreunul pe rețelele astea de socializare: ‘Hai, mă, mă lași! Tu l-ai luat pe Gicu că era bogat și fotbalist’. Sorina Grozav a contrat însă imediat: „Nu mi s-a întâmplat și nu cred că o să primesc astfel de mesaje”.

Nu rata „Suflet de rapidist”! Emisiunea e LIVE pe homepage-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la 13:30 și apoi ÎN PREMIERĂ pe YouTube și Facebook, joia, de la 10:30.

Sorina Grozav dezvăluie ce salarii sunt în handbalul românesc: „Cred că mama era acum milionară!”

ADVERTISEMENT
Tags: