Fotbal international

Salariul lui Cristiano Ronaldo, redus cu 3,8 milioane de euro! Cât va câştiga vedeta lui Juventus + şi-a luat una dintre cele mai scumpe maşini

28.03.2020 | 10:39
Salariul lui Cristiano Ronaldo redus cu 38 milioane de euro Cat va castiga vedeta lui Juventus  sia luat una dintre cele mai scumpe masini
ADVERTISEMENT

Pandemia de coronavirus a blocat fotbalul mondial, implicit pe cel italian, iar cluburile încep să negocieze cu fotbaliştii reduceri salariale. Cristiano Ronaldo a acceptat să primească mai puţini bani de la Juventus, din moment ce Serie A a fost amânată.

Care este salariul de criză al lui Cristiano Ronaldo la Juventus

Juventus a negociat reducerea salariilor cu fotbaliştii din lot, iar Cristiano Ronaldo va câştiga mai puţini bani în perioada următoare. Conform Tuttosport, atacantul portughez a acceptat o scădere de 3.800.000 de euro până când fotbalul italian va fi reluat.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit fotbalist din Serie A şi câştiga 31.000.000 de euro pe an înainte de scăderea salarială. Acum, după negocierile cu oficialii clubului, starul portughez va încasa 27.200.000 de euro.

Giorgio Chiellini, căpitanul lui Juventus, a discutat cu fotbaliştii echipei, iar presa din Italia a anunţat că aproape toţi au fost de acord cu micşorarea salariului în perioada pandemiei de coronavirus. Gianluigi Buffon, Leonardo Bonucci şi Cristiano Ronaldo au fost primii jucători care au acceptat să primească mai puţini bani.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo şi-a comandat o maşină de 9.500.000 de euro

Chiar dacă este izolat în casa lui Madeira şi va avea salariul micşorat, Cristiano Ronaldo a ales să facă o investiţie uriaşă şi şi-a cumpărat o maşină în valoare de 9.500.000 de euro.

Jurnaliştii de la Bild susţin că starul portughez şi-a comandat un Bugatti Centodieci. Doar zece exemplarea ale acestui bolid de lux mai există în lume, iar Cristiano Ronaldo şi-a dorit să fie pe lista selectă.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo este un fan al maşinilor Bugatti şi mai deţine în garaj doi bolizi produşi de cunoscuta companie: Bugatti Chiron şi Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse.

Noua “jucărie” a lui Cristiano Ronaldo are un motor W16, de 8 litri, şi 1.600 de cai putere. Bolidul ajunge la 100 km/h în 2,4 secunde, iar viteza maximă, limitată electronic, este de 400 km/h.

ADVERTISEMENT

“Cele zece mașini ediție limitată se remarcă prin eleganța lor perfectă și frumusețea ca o sculptură, făcând Centodieci o adevărată operă de artă”, este descriere automobilului pe site-ul companiei Bugatti.

ADVERTISEMENT
Tags: