News

Salvat în ultimul moment din fața metroului. Doi polițiști din New York și un pasager și-au riscat viețile. Video

Un bărbat căzut pe șinele de tren ale metroului din New York a fost salvat cu numai câteva secunde înainte de intrarea în stație a trenului.
27.11.2022 | 17:31
Salvat in ultimul moment din fata metroului Doi politisti din New York si un pasager siau riscat vietile Video
Polițiști la metroul din New York/ Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc vineri după-amiază, în jurul orei 16.00, în stația 116th Street din East Harlem, transmite Associated Press, preluată de News.ro.

Un bărbat a căzut accidental de pe peron pe șinele metroului, nefiind însă clare circumstanțele exacte în care s-a petrecut acest lucru.

ADVERTISEMENT

Ofiţerii Brunel Victor şi Taufique Bokth se aflau pe unul dintre peroane când au auzit gălăgie și țipete de pe peronul opus. Polițiștii au ieșit din stație, au traversat în fugă strada pe la suprafață pentru a ajunge la peronul celălalt și au sărit pe șine ca să-l ajute pe cel căzut.

Un alt bărbat sărise și el pe șine încercând să ridice persoana care căzuse de pe peron.  Cei trei și-au unit forțele și au reușit să-l ridice pe peron, pentru ca apoi călătorii din stație să-i ajute și pe ei să se urce. La numai câteva secunde, a intrat în stație o garnitură de tren.

ADVERTISEMENT

Persoana căzută a fost dusă la spital întrucât suferise răni la mână și la spate.

Treaba noastra este să ajutăm oamenii. Nu ne interesează dacă trebuie să ne punem in pericol. De aceea facem această muncă”, a declarat Brunel Victor pentru WABC-TV.

Comisarul de poliţie Keechant Sewell i-a lăudat pe subordonații său spunând: „Eroismul polițiștilor din New York mă uimeşte întotdeauna… Curajul este a doua natură. Alăturaţi-vă mie pentru a saluta aceşti poliţişti grozavi!”

ADVERTISEMENT

Cei doi polițiști s-au aflat printre cei care au fost trimiși să patruleze în stațiile de metrou din oraș, în urma unei decizii a guvernatoarei Kathy Hochul şi a primarului Eric Adams de a întări nivelul de siguranță al călătorilor.

Tags: