Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Samayoa a avut un corespondent în echipa lui U Cluj” Minune: Vivi Răchită îi dă iar dreptate lui Meme Stoica!

Vivi Răchită a fost în formă maximă la Fanatik SuperLiga. Ironii după CFR Cluj - U Cluj, „înțepături” pentru FCSB și referințe la Mihai Stoica.
22.12.2023 | 12:41
Samayoa a avut un corespondent in echipa lui U Cluj Minune Vivi Rachita ii da iar dreptate lui Meme Stoica
FCSB încheie anul la 8 puncte în fața lui CFR Cluj. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vivi Răchită a continuat teoriile conspiraționiste după Poli Iași – FCSB 1-3 și CFR Cluj – U Cluj 4-0. „Săgeți otrăvite” ale fostului jucător al Stelei la ultima ediție FANATIK SUPERLIGA din acest an.

Vivi Răchită, noi ironii după Poli Iași – FCSB și CFR Cluj – U Cluj: „Samayoa de la Poli Iași”

Andrei Vochin a fost primul care a comentat derby-ul orașului Cluj-Napoca„N-a fost istorie în derby-ul ăsta. A fost doar statistică. 4-0 sec. Putea să fie vreo 8-2 scorul final al meciului, dar începe cumva să fie o tradiție. Și sezonul trecut în Gruia a fost tot așa un scor de nederby”. 

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită a remarcat un lucru: „Spuneam că CFR Cluj nu mai e sperietoare la fazele fixe. Uite că primul gol s-a marcat dintr-o fază fixă. Am văzut o echipă a CFR-ului cum spunea Gigi Becali când îi era frică de ea: de bărbați. O echipă care n-a dat nicio șansă adversarului”.

Analistul și-a pus un semn de întrebare în urma prestației unui jucător: „Acum să ne uităm și la U Cluj. Samayoa de la Poli Iași a avut un corespondent în apărarea lui U Cluj, pe care Meme imediat l-a taxat: Bogdan Mitrea”. 

ADVERTISEMENT

Robert Niță a continuat și el în aceeași direcție: „Se chinuia să ia galben sau să facă penalty. La un moment dat sărea de zici că vrea să decoleze, doar-doar poate îl atinge din greșeală. Meme a știut imediat să mute atenția în altă parte, la Mitrea”.

Vivi Răchită, acuze dure la FCSB: „Două meciuri ușoare, de vacanță”

Vivi Răchită a tras concluziile după ultimele două meciuri ale FCSB-ului din acest an: „Cum a lucrat el cu Băluță pentru a-l treilea, i-a dat-o pe culoar și a pus-o direct. Tot ziceați că Băluță e anti-gol. Uite că na… 

ADVERTISEMENT

Amical nu chiar, că au avut și arbitri, observatori, dar două meciuri ușoare, de vacanță. Cum a fost și Baba Alhassan. Revenind la U Cluj, dinozaurii au cam dispărut”.

Răchită și-a adus aminte perioada Cooperativei: „L-am găsit pe Mitrea de aseară la Iași. Bine, cel de la Iași a fost mai expresiv. Adică mai pe față. Când jucam cu Gloria Bistrița și era 0-0 prin minutul 80 și trebuia să se termine 1-0 ne certam între noi care să facă penalty: Nu, mă, fă-l tu! Aici n-a mai fost… Lasă, că le fac eu pe toate”. 

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA intră în vacanță până pe 22 ianuarie, când Horia Ivanovici și invitații săi revin în forță în noul an. Emisiunea e LIVE pe homepage-ul FANATIK.RO și poate fi urmărită ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube de la ora 17:30.

Vivi Răchită, săgeți după Poli Iași - FCSB și CFR Cluj - U Cluj: „Meciuri de vacanță”

ADVERTISEMENT