Life

Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, prima reacție după ce s-a aflat despre fiul lui Victor Cornea: “Nu știu ce să spun”

Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, reacție după ce s-a aflat despre fiul lui Victor Cornea. Iubitul cântăreței are un băiat de 10 ani.
14.10.2023 | 13:51
Sandel Balan tatal Andreei Balan prima reactie dupa ce sa aflat despre fiul lui Victor Cornea Nu stiu ce sa spun
Ce a spus Săndel Bălan după ce a aflat despre fiul lui Victor Cornea. Sursa foto: Facebook, Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Recent, s-a aflat despre fiul în vârstă de 10 ani al lui Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, iar tatăl artistei Săndel Bălan, a avut o primă reacție. Acesta nu a comentat foarte mult în legătură cu subiectul.

Ce reacție Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, după ce s-a aflat despre fiul lui Victor Cornea

Andreea Bălan (39 de ani) și Victor Cornea (30 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp. De curând s-a aflat că jucătorul de tenis are un fiu, Luca, în vârstă de 10 ani.

ADVERTISEMENT

Vestea a fost un șoc pentru mulți, însă sportivul a spus că nu e un secret faptul că este tată. Se pare că micuțul le-a cunoscut deja pe fiicele Andreei Bălan, Ella și Clara.

Victor Cornea a avut o relație cu mama fiului său atunci când era foarte tânăr. Băiatul a venit pe lume atunci când sportivul avea doar 20 de ani. Mama lui Luca este o tânără pe nume Irina, care locuiește în București alături de micuț.

ADVERTISEMENT

Iubitul Andreei Bălan are o relație foarte bună cu fiul său și s-a implicat întotdeauna în creșterea acestuia. Victor Cornea păstrează legătura cu femeia care l-a făcut tată și se înțeleg bine.

Săndel Bălan, tatăl cântăreței, a avut prima reacție după ce s-a aflat de fiul sportivului. Bărbatul a spus că Andreea Bălan nu i-a oferit prea multe detalii despre viața personală. Artista preferă să discute astfel de lucruri cu mama ei.

ADVERTISEMENT

În plus, Săndel Bălan încă nu l-a cunoscut pe Victor Cornea, astfel că nu a putut avea o părere despre situație. “Nu știu ce să spun, nu cunosc situația, am citit știrea pe internet, nu-mi dau eu cu părerea.

Nu-l cunosc nici pe jucătorul de tenis, nici pe fiul lui.  Andreea m-a ținut departe de viața ei personală, cu mama ei vorbește despre tot, eu sunt la Ploiești, ele, la București”, a declarat Săndel Bălan pentru Playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Victor Cornea, declarații despre fiul său

Fiul lui Victor Cornea este în clasa a V-a și nu a urmat pasiunea pentru tenis a tatălui său. În schimb, Luca joacă fotbal, iar iubitul Andreei Bălan îl susține și chiar l-an ajutat.

“Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr. (…)

 Luca are 10 ani, este în clasa a V-a și stă cu mama lui în București și a ales să joace fotbal, nu tenisul de câmp, după modelul meu.

Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo, la o grupă de copii, un club la care, de altfel, activez și eu. Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu, nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin”, a povestit Victor Cornea pentru Cancan.ro.

ADVERTISEMENT