Fotbal intern

Șansă nesperată pentru Marko Momcilovic! Este dorit de o echipă de Champions League

29.04.2020 | 14:27
Sansa nesperata pentru Marko Momcilovic Este dorit de o echipa de Champions League
ADVERTISEMENT

Marko Momcilovici a jucat doar 45 de minute de fotbal oficial în ultimul an și jumătate din cauza unei serii parcă interminabile de accidentări și, cel mai probabil, va pleca în vară de la FCSB. În ciuda lungii perioade de pauză, fundașul stânga sârb a atras atenția granzilor din țara natală, Steaua Roșie și Partizan Belgrad.

Marko Momcilovici, dorit de Steaua Roșie și Partizan

Până în vara anului 2018, Marko Momcilovici a fost punct fix în linia defensivă a celor de la FCSB, jocul sigur din apărare, dar și efortul considerabil depus la fiecare partidă fiind două dintre calitățile apreciate de antrenori.

ADVERTISEMENT

Pe 9 august 2018, fundașul stânga sârb a ieșit accidentat în minutul 44 al meciului cu Hajduk Split, din turul trei preliminar al Europa League, iar cariera sa a luat o turnură puțin așteptată.

Momcilovic a suferit de fiecare dată recidive sau alte accidentări în momentul când revenea la antrenamente, iar în ultimul an și jumătate a evoluat o singură repriză într-un meci oficial, în luna februarie a acestui an, la Cluj.

ADVERTISEMENT

În ciuda meciurilor puține pe care le-a bifat în ultimul timp, Marko Momcilovic este un jucător foarte apreciat în țara natală, iar publicația sârbă B92 anunță că fundașul de la FCSB poate ajunge în vară, din postura de jucător liber de contract, cu Partizan Belgrad și Steaua Roșie, formație calificată în ultimele două sezoane în grupele Champions League.

Marko Momcilovici, fundașul de la FCSB, este dorit de eternele rivale, Partizan și Steaua Roșie.

ADVERTISEMENT

Cine îl va transfera va obține un fotbalist cu mare experiență, fără să plătească niciun ban, contractul lui Momcilovic expirând la finalul sezonului”, scriu sârbii de la B92.

Din 2013 în România

Marko Momcilovici a ajuns în fotbalul românesc în 2013, când a fost transferat de Pandurii Târgu Jiu de la FK Javor-Matis.

ADVERTISEMENT

După doi ani și jumătate în Gorj, fundașul central sârb a fost adus la FCSB.