Fotbal international

Șansa pe care o primește Răzvan Marin! Unde ar putea să se transfere mijlocaşul lui Ajax

31.05.2020 | 13:50
Sansa pe care o primeste Razvan Marin Unde ar putea sa se transfere mijlocasul lui Ajax
ADVERTISEMENT

Răzvan Marin a fost transferat în vara anului 2019 de Ajax Amsterdam de la Standard Liege, în schimbul sumei de 12.500.000 de euro. Din păcate, mijlocașul român nu a avut un sezon foarte bun în echipa „lăncierilor”, iar olandezii sunt dispuși să renunțe la el.

Între timp, presa din Turcia anunță că Răzvan Marin e dorit de Galatasaray Istanbul, ceea ce ar putea fi salvarea tânărului mijlocaș.

ADVERTISEMENT

Răzvan Marin, dorit de Galatasaray

Jurnaliștii turci de la Fotomac scriu despre interesul lui Galatasaray pentru Răzvan Marin. Mijlocașul român nu s-a integrat bine la Ajax Amsterdam, iar olandezii nu mai vor să-i dea șanse și din sezonul următor.

În actualul sezon, Răzvan Marin a jucat 17 meciuri pentru Ajax Amsterdam, pentru care a reușit să ofere două pase decisive.

ADVERTISEMENT

„Lăncierii” îl aduseseră ca un înlocuitor al lui Frenkie De Jong, plecat la Barcelona. Chiar dacă nu mai intră în vederile lui Erik Ten Hag, antrenorul lui Ajax, Răzvan Marin nu duce lipsă de oferte, una dintre ele venind de la Club Brugge, formație care l-a dorit și în iarnă sub formă de împrumut.

  • 24 de ani a împlinit Răzvan Marin pe 23 mai

Răzvan Marin a mărturisit că Ajax nu i-a dat drumul în iarnă

Răzvan Marin a declarat în iarnă că a avut oferte foarte bune de la diverse cluburi, însă nu a plecat de la Ajax, pentru că olandezii nu l-au lăsat, iar el a luat vorbele șefilor ca pe un compliment.

ADVERTISEMENT

„Am avut multe oferte şi toate tentante. Au fost oferte bune şi pentru mine şi pentru Ajax.

Dar am văzut că Ajax nu vrea să renunțe deloc la mine, iar această decizie am interpretat-o ca pe un compliment.

Dacă antrenorul ar fi crezut că nu sunt deloc valoros, Ajax mi-ar fi dat drumul să plec. De aceea, sper ca pe viitor să joc mai mult”, a mai spus Răzvan Marin.

ADVERTISEMENT
  • 8.000.000 de euro este cota de piață a lui Răzvan Marin, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
ADVERTISEMENT