Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici, bulversat de „cazul Radunovici”. „Cum să-l arunci de la FCSB?” Mesaj direct pentru Becali: „Îl iau eu!”

Horia Ivanovici e de părere că i se face o mare nedreptate lui Risto Radunovic. Fundașul muntenegrean a anunțat, supărat, că la vară vrea să plece de la FCSB.
18.03.2024 | 12:55
Horia Ivanovici bulversat de cazul Radunovici Cum sal arunci de la FCSB Mesaj direct pentru Becali Il iau eu
Horia Ivanovici, bulversat de „cazul Radunovici”. „Cum să-l arunci de la FCSB?” Mesaj direct pentru Becali: „Îl iau eu!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Risto Radunovic (31 de ani) a detonat o „bombă” la finalul meciului FCSB – Sepsi 2-1. Fundașul stânga, care mai are contract cu roș-albaștrii până la iarnă, a declarat că nu i s-a propus prelungirea și vrea să plece.

Horia Ivanovici sare în apărarea lui Radunovic. Fundașul stânga vrea să plece de la FCSB

Risto Radunovic joacă la FCSB din iarna lui 2021, când Gigi Becali a plătit 400.000 de euro pentru a îl transfera de la Astra. Contractul muntenegreanului cu roș-albaștrii expiră în decembrie 2024, dar fotbalistul vrea să plece mai devreme. Radunovic e nemulțumit că nu i s-a propus prelungirea.

ADVERTISEMENT

„Mi se pare o ușurință incredibilă cu care FCSB o să renunțe la el. L-am auzit și pe patronul FCSB aseară. ‘Da, probabil o să-i dau drumul, mai are contract până în decembrie, dar probabil o să-i dau drumul la vară. A venit, am mai discutat’.

Ok, eu am înțeles că Gigi Becali nu e fan. L-am simțit în toate discursurile lui. Nu l-a lăudat niciodată, nu l-a scos în evidență niciodată, nu știu dacă a rostit numele lui Radunovic de cinci ori anul ăsta în declarațiile pe care le-a dat presei.

ADVERTISEMENT

Eu le spun atât celor de la FCSB și lui Gigi Becali. Cum să dai cu atâta ușurință cel mai bun fundaș stânga din România? Cel mai complet fundaș stânga din România. Radunovic e printre puținii fotbaliști care poate să joace la nivel ridicat, la nivel de cupe europene.

Bine, îl dai, dar cu cine joci acolo? Că e greu să găsești în momentul de față fundași laterali. E greu să găsești fotbaliști, una peste alta, dar să renunți atât de ușor că nu e pe gustul tău, că nu îți place, că nu are freza care îți convine, chestii de genul ăsta. Sau e el prea serios? Sau are un stil care nu îi place patronului?

ADVERTISEMENT

Cum, tu renunți la cel mai bun fundaș stânga? Deși mai are contract până în decembrie? Nu, tu trebuie să te lupți să îi prelungești contractul”, a transmis Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„Pe cine pui în locul lui?”

În cei trei ani petrecuți până acum în tricoul roș-albastru, internaționalul muntenegrean a evoluat în 129 de partide, a marcat cinci goluri și a oferit 12 assist-uri.

ADVERTISEMENT

„Pe Radunovic l-am văzut aseară frustrat la interviuri. E clar nemulțumit și se consideră nedreptățit. Și eu chiar cred că e nedreptățit Radunovic. Va fi o mare pierdere, iar eu dacă aș fi o rivală de-a FCSB-ului știi cum aș sta la colț să îl iau pe Radunovic? Cu ochii închiși îl iau. E cel mai complet fundaș stânga din România. Și nu doar că atacă, dar știe să se și apere.

Cum, bă, îl arunci pe Radunovic? Pe cine pui? Îl arunci, ok, dar pe cine pui în locul lui? Îi spun așa lui Gigi Becali: îl iau eu! Pe cuvânt. Punem bani și îl luăm! Eu îl iau pe Radunovic. E cel mai bun fundaș stânga din campionatul României. Un jucător căreia FCSB-ul îi datorează enorm”, a adăugat directorul FANATIK.

ADEVARUL despre situatia lui Radunovic la FCSB | De ce VREA SA PLECE fundasul

ADVERTISEMENT