Life

Sânziana Buruiană alăptează de mai bine de 9 ani, dar se gândește să renunțe: “Cred că este cazul”

Sânziana Buruiană alăptează de mai bine de 9 ani, dar se gândește să renunțe la acest obicei. Fosta asistentă TV are două fiice.
06.04.2024 | 00:29
Sanziana Buruiana alapteaza de mai bine de 9 ani dar se gandeste sa renunte Cred ca este cazul
Sânziana Buruiană încă își alăptează fiica de 4 ani. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sânziana Buruiană alăptează neîncetat de mai bine de 9 ani, dar are de gând să renunțe la acest lucru. Vedeta se confruntă cu probleme din această cauză.

Sânziana Buruiană are peste 9 ani de când alăptează. De ce se gândește să renunțe

De mai bine de opt ani, Sânziana Buruiană este căsătorită cu Nicolae Zuluf, iar cei doi au împreună două fete. De când a devenit mamă pentru prima dată, fosta asistentă TV nu s-a oprit din alăptat.

ADVERTISEMENT

Pe fiica cea mare, Izabela, vedeta a alăptat-o până când a început școala, după care s-a oprit. Aceasta, însă, nu s-a oprit, ci continuă să o alăpteze pe mezina familiei, în vârstă de 4 ani.

Astfel, de mai bine de 9 ani, fosta asistentă de televiziune alăptează încontinuu. Cu toate acestea, Sânziana Buruiană crede că este momentul să renunțe, deoarece are probleme cu coloana cervicală din cauza poziției incomode în care a stat atât de mult timp.

ADVERTISEMENT

“Încă o mai alăptez pe cea mică și mă amuză faptul când mă întreabă lumea dacă o mai alăptez pe cea mică, iar eu glumesc cu ei și le zic că de asta este așa talentată, pentru că am alăptat-o pe cea mare foarte mult timp.

Acum alăptarea a rămas doar pentru cea mică. Izabelei i-am întrerupt alăptarea în totalitate, din momentul când a intrat la școală, însă pe cea mică o să fie destul de greu să o fac să renunțe, deși cred că este cazul, că am observat că am probleme cu cervicala și poziția incomodă în care stau de atâția ani de zile. Cred că alăptatul acesta prelungit se simte asupra organismului meu”, a declarat vedeta pentru Click.ro.

ADVERTISEMENT

Sânziana Buruiană a vrut să intre în Cartea Recordurilor

În urmă cu aproape doi ani, Sânziana Buruiană încă își alăpta fiica cea mare, dar mai mult pe cea mică. Vedeta a spus, la momentul respectiv, că ambele fiice au o imunitate bună și că nu au răcit nici măcar în perioada pandemiei.

Vedeta spunea atunci că vrea să intre în Cartea Recordurilor și că este dispusă să le alăpteze pe fiicele ei chiar și 10 ani. Acest lucru nu este imposibil, din moment ce au trecut deja mai bine de 9 ani de când face acest lucru.

ADVERTISEMENT

“Aș putea să alăptez și 10 ani! Dacă mai fac un copil, cred că așa se va întâmpla. Iza mai cere și acum deși în toamnă merge la școală. Cred că atunci se va opri. Cea mică însă cere lapte de trei ori pe zi. Dimineața nu doarme decât dacă o pun la sân.

Am vorbit cu doctorița despre Iza, care încă mai cere sa fie alăptată deși e mare, și mi-a spus că nu are ce să pățească. Pe mine mă bucură ca ele au o imunitate foarte bună, nu au răcit niciodată, nici pe pandemie”, a spus fosta asistentă TV în 2022.

ADVERTISEMENT