Sport

Săpunaru, mândru de echipa sa: “Cel mai curat Rapid din ultimii 30 de ani”

Săpunaru este încrezător în forțele Rapidului sezonul acesta. Giuleștenii vor să sărbătorească centenarul cu un titlu.
05.08.2023 | 10:00
Sapunaru mandru de echipa sa Cel mai curat Rapid din ultimii 30 de ani
Cristi Săpunaru vorbește despre Rapid.
ADVERTISEMENT

Cristi a fost primul invitat la SUFLET DE RAPIDIST, emisiune a cărei gazdă este Robert Niță. Săpunaru este încrezător în forțele echipei sale anul acesta. Fundașul a discutat despre Rapid, dar și legat de ambițiile pe care aceștia le au în anul centenarului.

Căpitanul Giuleștenilor: “Este cel mai curat Rapid din ultimii 30 de ani”

În primul episod al emisiunii găzduite de FANATIK, Cristi Săpunaru a fost supus mai multor întrebări despre actualul proiect al Rapidului, în comparație cu cele vechi. Căpitanul giuleștenilor a avut oportunitatea în cariera sa de a evolua pentru clubul său de suflet cu mai multe ocazii. Astfel, fotbalistul a putut să ofere o comparație între perioadele respective.

ADVERTISEMENT

“Părerea mea e că acum este el mai curat Rapid din ultimii 30 de ani, din toate punctele de vedere. Mă refer și financiar, dar și al conducerii în mod special. În cadrul clubului, de la sus și până la staff sunt oameni care țin foarte mult la Rapid. Avem un stadion nou și suporteri foarte mulți, pe care nu mai ai loc să îi bagi în tribună. Suntem în proces de a finaliza și baza sportivă, vom avea și un hotel normal acolo.”, a declarat Săpunaru, la SUFLET DE RAPIDIST.

Săpunaru este încrezător în forțele Rapidului

Întrebat de Robert Niță dacă el crede în câștigarea titlului, fundașul central al vișiniilor a ezitat să dea un răspuns categoric: “Cred în locurile 1, 2 și 3. Acesta este obiectivul Rapidului. 100% este un vis să câștig titlul cu Rapid, normal, dar către asta țintim acum.”, a spus căpitanul celor de la Rapid.

ADVERTISEMENT

Este anul centenarului pentru giuleșteni. Săpunaru este încrezător că echipa poate să obțină o poziție în primele 3 locuri din SuperLigă. Rapid are toate resursele la dispoziție pentru a lupta la câștigarea campionatului, de la istorie sau stadion, până la un lot cu jucători puternici și o conducere pe măsură.

Cum s-a întărit Rapid în anul centenarului

În acest sezon, echipa antrenată de Cristiano Bergodi a transferat mai mulți jucători. Se dorește ca aceștia să poată aduce un plus valoare Rapidului. Astfel, avem următoarea listă: Micovschi din Serie C, Claudiu Petrila de la CFR Cluj, El Sawy de la Csikszereda, Christopher Braun de la CFR Cluj, Iulian Cristea de la FCSB, Răzvan Oaidă de la FCSB, Borja Valle de la Cartagena și Cîrjan de la Arsenal.

ADVERTISEMENT

Gruparea de pe Giulești s-a despărțit și de anumiți jucători care nu mai făceau parte din viziunea conducerii sau și-au dorit să obțină sume de bani pe aceștia. Fotbaliștii sunt Antonio Sefer, Crepulja, Andrei Ciobanu, Claudiu Belu, Stahl, Dussaut, Iordache, Demici, Ongenda, Luckassen, Marzouk și Alexandru Despa.

În primele 3 etape ale campionatului, Rapid a obținut două egaluri și o victorie. Echipa patronată de Victor Angelescu și Dan Șucu se află pe poziția cu numărul 7 și are 5 puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova. Fotbaliștii cu cele mai multe contribuții sunt Marko Dugandzic (3 goluri), Jayson Papeau (1 gol), Cîrjan (1 assist) și Costache (1 assist). Următorul meci al giuleștenilor va fi în deplasare, contra celor de la Voluntari și va avea loc luni, 7 august, de la ora 21:30.

ADVERTISEMENT

SUFLET DE RAPIDIST este o nouă emisiune FANATIK, de tip podcast. Și vor fi invitați mai mulți suporteri adevărați ai Rapidului. De la foști sau actuali jucători, până la conducători de club, fani sau membrii ai staff-ului. Show-ul poate fi urmărit în fiecare marți, de la ora 13:00, LIVE pe site-ul FANATIK.RO.

Săpunaru vorbește despre Rapid

ADVERTISEMENT