Sport

Sărbătorile vin, încercăm să profităm din plin! Câștigăm 120.000 lei cu biletul de weekend!

Sâmbătă și duminică se joacă foarte multe meciuri în campionatele puternice, iar noi am făcut un bilet top, cu evenimente din cele mai tari campionate, Premier League, Bundesliga, Serie A sau La Liga.
10.12.2021 | 14:25
Sarbatorile vin incercam sa profitam din plin Castigam 120000 lei cu biletul de weekend
Câștigăm 120.000 de lei din 12 meciuri!
ADVERTISEMENT

Sfârșitul de An se apropie cu pași repezi, astfel că orice câștig este binevenit în această perioadă. Mai ales când oferta este bogată, merită încercat și un bilet-bombă care ne poate duce de Revelion la Dubai sau în Maldive. Cu această ocazie, poți profita și de oferta specială din această lună, de la SUPERBET!

Am ales 12 recomandări de sâmbătă și dumincă pe un bilet de cotă 2.300, pe care am pariat 40 de lei.

ADVERTISEMENT

Disputele pe goluri din Anglia nu lipsesc de pe bilet

Primul meci care ne-a atras atenția este Arsenal – Southampton, unde ne așteptăm să avem parte de multe goluri, în special din partea gazdelor. Din acest motiv, mergem pe minimum trei goluri, la cota 1.80.

Continuăm cu jocul dintre Liverpool și Aston Villa, unde avem parte de o favorită clară în echipa gazdă. Cu toate acestea, meciurile dintre cele două formații sunt mereu spectaculoase, așa că mergem cu încredere pe GG la cota 1.85.

ADVERTISEMENT

Ne mutăm în Spania, unde sâmbătă avem parte de jocul dintre Valencia și Elche, favorită clară fiind echipa din Valencia, cotată cu 1.77 pentru victorie.

Nu lipsește de pe bilet nici partida dintre Bochum și Dortmund, din Bundesliga, unde golurile nu au cum să lipsească. Din acest motiv, pariem cu încredere pe GG, la cota 1.60. Tot din Germania este și duelul RB Leipzig – Monchengladbach, unde avem față în față echipe cu atac de top și apărări visătoare. Din acest motiv, ne așteptăm la minimum patru goluri la cota 2.30.

ADVERTISEMENT

Cota 2.40 la Real Madrid – Atletico

O altă cotă care nu merită ratată este cea de la Crystal Palace – Everton, unde ne așteptăm ca oaspeții să obțină toate cele trei puncte, însă mergem pe un pariu mai safe, pauză sau final 2, la cota 2.60.

Nu lipsește de pe bilet nici duelul dintre Real Madrid și Atletico, probabil cel mai tare meci al weekendului, unde cota pentru GG3+ este 2.40, iar Liga 1 ne livrează un pronostic interesant: Farul nu pierde în deplasare la Sepsi!

ADVERTISEMENT

Cu cele două derby-uri din Franța și cu doi soliști bine țintiți în Serie A, am făcut o cotă fabuloasă, pentru un câștig de 120.000 de lei. Poți plasa și tu biletul sau te poți inspira din recomandările noastre. De asemenea, poți profita și de oferta specială de la SUPERBET, din această perioadă!

 

 

ADVERTISEMENT