Life

Șase luni fără Alexandru Arșinel. Colegii de la teatru i-au pregătit plăcinta preferată

Șase luni de la moartea lui Alexandru Arșinel. Prietenii de la teatru Constantin Tănase vor găti plăcinta adorată de regretatul actor.
20.03.2023 | 12:46
Sase luni fara Alexandru Arsinel Colegii de la teatru iau pregatit placinta preferata
Șase luni de la moartea lui Alexandru Arșinel. Prietenii de la teatru Constantin Tănase vor găti plăcinta adorată de regretatul actor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Şase luni fără fostul director al Teatrului de revistă Constantin Tănase din București. Colegii i-au pregătit plăcinta preferată cu ocazia parastasului care va avea loc la finalul lunii martie. Când se va desfășura pomenirea.

Șase luni de la moartea lui Alexandru Arșinel. Prietenii de la teatru Constantin Tănase vor găti plăcinta adorată de regretatul actor

Luna aceasta se împlinesc șase luni de la moartea lui Alexandru Arșinel. Prietenii de la teatru, printre care se află Valentina Fătu și Vasile Muraru, vor găti plăcinta adorată de regretatul actor care a încetat din viață pe 29 septembrie 2022.

ADVERTISEMENT

Cei doi actori vor să aprindă o candelă în cabina în care regretatul artist se pregătea pentru repetiții. În plus, una dintrre angajatele instituției, doamna Ioana, va prepara plăcintă cu brânză, preferata fostului director al Teatrului de revistă.

De asemenea, de la parastas nu va lipsi nici plăcinta cu mere, cei doi fii ai lui Alexandru Arșinel, Cristian și Bogdan, implicându-se enorm în organizarea pomenii care va avea loc în cursul zilei de miercuri, 29 martie 2023.

ADVERTISEMENT

„Familia e cea care-i face cele creștinești. La primele pomeniri am fost la Belu, cu familia. Vom merge la cimitir să aprindem o lumânare”, a declarat Vasile Muraru pentru cancan.ro.

Alexandru Arșinel, pomenit la 6 luni de la deces

„Facem ce facem de obicei nu doar când se împlinesc șase luni, un an. Ci și atunci când ne aducem aminte de zilele lor, sau când unul dintre noi îi visează. Așa cum am făcut și cu Cristina Stamate, Stela Popescu, Nae Lăzărescu.

ADVERTISEMENT

La noi nu se face slujba cu preot și mers la biserică. Pentru domnul Arșinel, noi vom face ceva mai spre sfârșitul lunii, pe 29. Discutăm cu dna Ioana, de la noi din teatru, care-i făcea atunci când trăia o plăcintă cu brânză, și una cu mere, care-i plăceau.

Noi ne-am organizat să aibă ingredientele necesare. Și vom aprinde candela, în cabina domnului Arșinel. Acesta e felul în care noi ne gândim la oamenii care au fost în teatru”, a completat Valentina Fătu, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT

Renumitul actor Alexandru Arșinel a încetat din viață la vârsta de 83 de ani, la Spitalul Universitar București, unde era internat din cauza problemelor de sănătate de care suferea. A fost înmormântat la cimitirul Bellu.

ADVERTISEMENT