Life

Șase zodii, în vizorul astrelor! Camelia Pătrășcanu explică trigonul Marte-Saturn!

Șase zodii au parte de aspecte extrem de benefice datorită trigonului Marte-Saturn în perioada următoare. Ce urmează pentru ele?
11.10.2023 | 12:50
Sase zodii in vizorul astrelor Camelia Patrascanu explica trigonul MarteSaturn
Șase zodii, avantajate de trigonul Marte-Saturn. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Șase zodii vor avea parte numai de lucruri frumoase în perioada următoare. De azi, 11 octombrie, până pe 25, se formează trigonul Marte-Saturn.

Șase zodii, protejate de astre și pline de noroc. Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu

Mulți dintre noi vom avea sentimentul că ni se face dreptate într-un aspect extrem de important. Este valabil pentru cei care n-au dușmănit, ci au trecut un test. E ca o răsplată karmică. Trigonul nu durează mult, dar se bucură de niște contexte favorabile din punct de vedere astral.

ADVERTISEMENT

Între 11 și 25 octombrie, cei doi grei, Marte și Saturn sunt în armonie, în zodii. E bine să profităm de acest fenomen astrologic și să nu încurcăm lucrurile. Cu cât avem mai multă serenitate a lucrurilor, vom fi răsplătiți de astre. Abia când iertăm se pot întâmpla lucruri bune.

Berbecii se numără printre acele zodii care pot avea parte de o moștenire. După multă vreme, cineva se poate răzgândi în favoarea lor. Au de valorificat un bun, o moștenire. Se pune pe tapet și problema relațiilor, se ajută cu cineva.

ADVERTISEMENT

Taurii au un aspect care indică putere socială, administrativă, poate prin acte doveditoare. Au un mod elegant și drept în care își manifestă puterea. Beneficiile sunt de pe urma faptului că fiind atât de drepți, stimulează răspunsuri. Au satisfacția că riscând, dar fiind onești, au mai mult de câștigat.

Gemenii au un Marte în Scorpion și un Saturn în Pești. Asta înseamnă că se poate ușura o muncă sau pot renunța la o muncă. E important să se prezinte cu argumente în fața celorlalți. Știu să explice într-un mod pur emoțional niște lucruri importante. Au și argumente matematice, dincolo de emoție.

ADVERTISEMENT

Racii se află printre acele zodii cu aspect bun în zona creativității intelectuale. Pe de o parte gândesc curajos, liber, și tocmai de aceea pot găsi soluții ingenioase și creative. Nu vor să salveze lumea, dar măcar cea în care trăiesc poate fi îmbunătățită.

Leii au parte de prosperitate în casă

Leii au un aspect favorabil, aducător de prosperitate în casă. Poate fi vorba de o moștenire. Nu neapărat că o obțin acum, ci pot face niște demersuri. Moștenirea sau acumularea pe care o valorifică poate avea legătură cu ceva ce le-a dat cineva sau i-a învățat cineva.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au beneficii legate de relații și comunicare. Pot profita de pe urma modului fructuos în care comunică cu șefii, cu autoritățile. Sunt onorate pentru lucrurile pe care le știu și le transmit.

Printre cele șase zodii cu mare noroc se află și Balanțele. Pot avea parte de bani printr-un sistem pe care îl pun la punct, care poate funcționa mult mai bine de acum încolo. Marte le ajută să taie din rădăcină ocupațiile care nu le mai reprezintă.

Scorpionii au putere, voință, energie să facă tot ce își doresc. Unii se pot întoarce la o ocupație din tinerețe, la un hobby, o activitate. Activitatea aceasta poate fi fructuoasă în timp.

Peștii sunt mai înțelepți

Săgetătorii au parte de liniște, calm și tihnă. Sunt mai preocupați de belșugul vindecării sau al sănătății decât de altceva. Dacă au început un tratament, acesta începe să dea roade.

Capricornii sunt vizați în comunicare. Trebuie să fie deschiși, optimiști, transparenți, să aibă franchețe. Marte le poate oferi un alt cerc de cunoștințe de la care să învețe lucruri noi.

Pe lista celor șase zodii avantajate de trigon se află și Vărsătorii. Aspectul bun are legătură, în cazul lor, cu puterea și cu banii. Felul în care își folosesc experiența iese în evidență. E vorba de un statut pe care îl câștigă.

Peștii au un aspect de înțelepciune, cel mai puternic dintre toate zodiile. E fantastic aspectul pentru ei și de aceea poate fi explorată înțelepciunea în mod direct sau indirect, prin diferiți guru. Au curajul de a pune întrebări și rezolvă lucruri ce țin de bani sau acte.

 

ADVERTISEMENT