News

Savant chinez ucis înainte să facă dezvăluiri despre COVID-19! Crima a avut loc în SUA și atacatorul s-a sinucis

07.05.2020 | 19:22
Savant chinez ucis inainte sa faca dezvaluiri despre COVID19 Crima a avut loc in SUA si atacatorul sa sinucis
ADVERTISEMENT

Un savant chinez a fost ucis înainte să facă dezvăluiri despre COVID-19! Crima a avut loc în Statele Unite ale Americii, mai exact în Pittsburgh.

Savant chinez ucis înainte să facă dezvăluiri despre COVID-19!

Vorbim despre omul de ştiinţă de origine chineză, Bing Liu, în vârstă de 37 de ani. Acesta lucra în cercetarea noului coronavirus în Statele Unite.

ADVERTISEMENT

Culmea, despre el, colegii spun că era pe punctul de a face descoperiri importante. Nu a mai apucat pentru că a fost ucis prin împuşcare.

Crima a avut loc în SUA și atacatorul s-a sinucis

Și ucişaşul acestuia s-a sinucis, scrie presa americană, potrivit căreia poliţia privilegiază pista unei dipute intime între cei doi.

ADVERTISEMENT

De altfel, Bing Liu a fost găsit mort la domiciliu în weekend. Acesta locuia într-o suburbie a metropolei și lucra ca cercetător-profesor.

Mai mult de atât, autoritățile au descoperit și cadavrul presupusului ucigaş. Hao Gu, în vârstă de 46 de ani și-a luat viața la puține momente după crima comisă.

ADVERTISEMENT

Poliția spune acum că totul a fost rezultatul unei dispute între cei doi bărbaţi cu privire la un ”partener intim”. Conform oamenilor legii, niciun indiciu nu sugerează că uciderea lui Bing Liu ar avea vreo legătură cu cercetările sale.

Cu toate acestea, pe reţele de socializare s-au răspândit teorii ale complotului. Mai mulți colegi insinuează că cercetătorul ar fi fost atacat din cauza activităţii sale cu privire la noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

”Bing era pe punctul de a face descoperiri foarte importante în înţelegerea mecanismelor celulare de la baza infecţiei cu SARS-Cov-2 şi baza celulară a complicaţiilor pe care le cauzează”, a anunţat într-un comunicat și universitatea pentru care acesta lucra.

”Vom depune un efort pentru a finaliza ceea ce a început el, pentru a-i aduce un omagiu excelenţei ştiinţifice de care a dat dovadă”, au adăugat reprezentanții universității.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT