Sport

Savehof – SCM Râmnicu Vâlcea 17-23! Echipa lui Florentin Pera a făcut spectacol în Suedia! Pas uriaş pentru calificarea în sferturile Ligii Campionilor

02.02.2020 | 18:57
Savehof  SCM Ramnicu Valcea 1723 Echipa lui Florentin Pera a facut spectacol in Suedia Pas urias pentru calificarea in sferturile Ligii Campionilor
ADVERTISEMENT

SCM Râmnicu Vâlcea câştigă pe terenul lui Savehof cu 23-17 şi iau o opţiune importantă pentru calificarea în sferturile de finală. Echipa lui Florentin Pera a controlat confruntarea din Suedia şi se desprinde la 4 puncte pe locul 4 în grupa 2 principală. Campioana României va juca în meciul următor cu Gyor, pe data de 8 februarie, în Sala Traian.


UPDATE. Min. 60: SCM Râmnicu Vâlcea câştigă cu 23-17 pe terenul lui Savehof. Ce victorie importantă.

ADVERTISEMENT

UPDATE, Min. 40. 16-8 pentru Rm. Vâlcea după 10 minute din a doua repriză.


UPDATE. Primă repriză excelentă făcută de campioana România. 15-7 pentru Vâlcea! Elevele lui Florentin Pera au opt goluri avans la pauză şi urcă peste suedeze în clasament dacă înving, trecând pe loc de califcare în sferturi!


Savehof – SCM Râmnicu Vâlcea Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport

Partida Savehof – SCM Râmnicu Vâlcea se joacă duminică, 2 februarie, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor din Partille, capacitate 4000 de locuri, orașul din care provine Savehof, club cu echipe de handbal și la băieți și la fete. Jocul este televizat în direct pe Digi Sport 2, Telekom Sport 3 și Look Sport, dar există și posibilitatea de a o urmări în format LIVE VIDEO pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

După cum spunea antrenorul vâlcencelor, Florentin Pera, obiectivul este clasarea pe locul 4 și implicit calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, ceea ce ar însemna o bună performanță pentru campioana României, la revenirea ei în elita handbalului feminin european.

Savehof – SCM Râmnicu Vâlcea. Suedezele nu au bătut pe nimeni pe teren propriu până acum

Obiectivul e clasarea pe locul 4 și calificarea în sferturi de finală

Obiectivul este realizabil, pentru că Râmnicu Vâlcea trebuie să dea la o parte două echipe accesibile: Savehof și Krim Ljublajana. Pe ultima a și spulberat-o acasă, în primul meci, slovenele având tot două puncte. Un rezultat bun în Suedia, victorie sau măcar egal ar însemna un uriaș pas înainte în această direcție.

ADVERTISEMENT

Savehof a făcut singurele două puncte în urma succesului la două goluri reușit în Slovenia, la Ljubljana, în prima fază pe grupe a Ligii Campionilor. Însă la retur, în Suedia, s-a impus la patru lungimi gruparea slovenă și de aici această zestre săracă de numai două puncte.

Savehof – SCM Râmnicu Vâlcea. Echipa lui Florentin Pera a dat recital cu Ljubljana

Vâlcencele le pot lăsa în urma lor pe Savehof și Krim Ljubljana

Primele trei locuri este clar că sunt intangibile pentru vâlcence, pentru că sunt ocupate de superputeri: Gyor, Brest, adversara care a călcat-o în picioare în prima fază a grupelor și Buducnost Podgorica. Pentru a depăși pe Savehof și Ljubljana este obligatorie victorie acasă cu suedezele și cel puțin egal sau victorie în măcar una dintre deplasările din Suedia sau Slovenia.

ADVERTISEMENT

SCM Râmnicu Vâlcea merge în Suedia cu foarte mult optimism, ca urmare nu doar a rezultatului din partida cu Krim Ljubljana, dar mai ales a calității jocului etalat de fetele pregătite de Florentin Pera. Această evoluție bună dă mari speranțe că se pot întoarce cu cel puțin un egal de la Partille.

Savehof – SCM Râmnicu Vâlcea. Antrenorul Florentin Pera este foarte optimist înaintea acestui meci

Fetele lui Florentin Pera, mari favorite la casele de pariuri

Ca de obicei, punctele cheie ale campioanei României le reprezintă portarul Iulia Dumanska și grupul jucătoarelor iberice, Fernandez, Lopez, Gonzalez, la care se mai adaugă brazilianca Vieira și Cristina Florică.

La Savehof vâlcencele vor trebui să caute să o protejeze cât mai bine pe Iulia Dumanska și să caute să țină meciul sub control, mai ales că și casele de pariuri le văd mari favoorite, acordându-le în deplasare o cotă modică la victorie: 1,25, față de 5,40 primit de gazde.

 

ADVERTISEMENT