Sport

Scene șocante acasă la Gigi Nețoiu! Un angajat al fostului acționar de la Dinamo, cât pe ce să fie ucis cu toporul: „A fost tentativă de omor!”

Scandal monstru acasă la Gigi Nețoiu (62 de ani), în localitatea Cetate! Un angajat al fostului acționar de la Dinamo era cât pe ce să-și piardă viața.
16.01.2022 | 15:25
Scene socante acasa la Gigi Netoiu Un angajat al fostului actionar de la Dinamo cat pe ce sa fie ucis cu toporul A fost tentativa de omor
Scandal monstru acasă la Gigi Nețoiu (62 de ani), în localitatea Cetate! Un angajat al fostului acționar de la Dinamo era cât pe ce să-și piardă viața
ADVERTISEMENT

Gigi Nețoiu este un cunoscut om de afaceri și politician. În trecut, acesta a activat și în lumea fotbalului, fiind acționar la trei cluburi: Rocar București, Dinamo București și Universitatea Craiova.

Scandal acasă la Gigi Nețoiu

Gigi Nețoiu susține că unul dintre angajații săi a fost la un pas de moarte, în urma unui scandal. Conflictul ar fi pornit după ce angajatul său i-a atras atenția unui bărbat că nu are voie cu caprele pe terenul deținut de omul de afaceri, în localitatea Cetate.

ADVERTISEMENT

Ulterior, bărbatul respectiv, împreună cu fratele său, l-ar fi atacat cu toporul pe angajatul lui Nețoiu, însă, din fericire, acesta nu a pățit nimic.

Gigi Nețoiu atrage atenția la faptul că scene asemănătoare s-au mai întâmplat în trecut, în localitatea Cetate, și că autoritățile locale ar trebui să ia măsuri.

ADVERTISEMENT

„E o problemă mai veche cu aceste clanuri. În Cetate, acum un an jumătate, a fost o crimă. Doi bărbați, un tată și un fiu, au omorât un bărbat.

Poliția nu a luat niciun fel de măsură. Este incredibil ce s-a întâmplat aici. El are capre și eu am cumpărat împreună cu Borcea 30 de hectare de vie.

ADVERTISEMENT

Eu am anunțat poliția, nu am văzut. A fost tentativă de omor, a dat cu toporul în mașină exact cum ați văzut. Un angajat de-al meu era să fie mort dacă nu se ferea. E aceeași poveste ca la Bolintin”, a declarat Gigi Nețoiu, la România TV.

La rândul său, angajatul lui Gigi Nețoiu a povestit cele întâmplate. „Eu în calitate de angajat al domnului Nețoiu am fost la vie. Atunci l-am văzut pe om cu caprele. I-am spus că nu are voie și a început să înjure și să amenințe. Pe drum ne-am întâlnit cu fiul acestuia. A ieșit cu toporul la noi”.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții Poliției au transmis faptul că, în urma celor întâmplate, s-a deschis un dosar penal.

„Polițiștii au intervenit de urgență, situația a fost aplanată de polițiști. S-a făcut un dosar penal”, au transmis reprezentanții Poliției, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT