News

Scandal cu focuri de armă în Vama Veche: Tânăr împușcat într-un camping, atacatorul amenință cu sinuciderea

Vama Veche nu mai e ceea ce a fost. Un incident violent a avut loc într-un camping, în care un bărbat de 50 de ani a împușcat în picior un tânăr de 21 de ani.
14.07.2023 | 22:56
Scandal cu focuri de arma in Vama Veche Tanar impuscat intrun camping atacatorul ameninta cu sinuciderea
Vama Veche nu mai e ceea ce a fost. Foto: Colaj Fanatik/Hepta.
ADVERTISEMENT

Un incident violent a avut loc vineri seară într-un camping din Vama Veche, în urma căruia un tânăr de 21 de ani a fost împușcat în picior de către un bărbat în vârstă de 50 de ani.

Conflict violent în Vama Veche

Autoritățile au intervenit prompt la fața locului, trimițând mai multe echipaje de poliție și salvare. Tânărul rănit a fost transportat de urgență la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare.

ADVERTISEMENT

În același timp, atacatorul s-a baricadat în interiorul campingului și a amenințat că se va sinucide. În încercarea de a soluționa situația tensionată, poliția a trimis un negociator la fața locului.

IPJ Constanța a emis un comunicat oficial, informând că polițiștii au fost alertați în jurul orei 18:20 despre un conflict spontan în campingul din Vama Veche, soldat cu împușcarea tânărului de 21 de ani de către bărbatul în vârstă de 50 de ani.

ADVERTISEMENT

Atacatorul amenință că se sinucide

Investigațiile în acest caz sunt în desfășurare pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului și pentru a identifica tipul de armă folosită. Autoritățile demarând în vederea clarificării tuturor aspectelor legate de acest incident violent.

”La data de 14 iulie a.c., în jurul orei 18. 20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul de Poliție Vama Veche – 2 Mai au fost sesizați cu privire la faptul că, pe fondul unui conflict spontan, într-un camping din stațiunea Vama Veche, un bărbat, de 21 de ani, ar fi fost împușcat în picior, cu o armă, de un bărbat, de 50 de ani.

ADVERTISEMENT

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Bărbatul de 21 de ani a fost preluat de ambulanță și transportat la spital.

Cercetările în acest caz sunt, în prezent, în derulare, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor de fapt, dar și pentru identificarea tipului de armă folosit.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la fața locului se află un negociator din cadrul IPJ Constanța, având în vedere faptul că bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a amenințat că se sinucide”, au precizat reprezentanții IPJ.

ADVERTISEMENT