News

Scandal amoros la Iași. Ce a pățit o mamă când a vrut să-și ia copilul în vacanță: ”Va primi un șut în gură”

Scandal incredibil într-o familie din Iași, iscat de dorința unei femei de a-și duce copilul în vacanță cu noul iubit, contrar voinței tatălui biologic.
28.06.2023 | 19:35
Scandal amoros la Iasi Ce a patit o mama cand a vrut sasi ia copilul in vacanta Va primi un sut in gura
Scandal amoros la Iași. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Potrivit legii, femeia are nevoie de acordul fostului soț pentru a-și scoate copilul din țară, pentru a merge în vacanță. Cu toate acestea, bărbatul nu e de acord, iar de la vorbe simple la amenințări a fost un singur pas. Cel mai mult are de suferit copilul, care a asistat la întregul circ.

Scandal amoros la Iași, cu amenințări

Conform BZI, familia cu pricina este doar una dintre familiile destrămate din România. Dintr-un motiv sau altul, femeia a divorțat de bărbat, iar acum trăiește cu un nou iubit, alături de copilul minor. Cu ocazia zilei de naștere a copilului, toți adulții s-au adunat și l-au sărbătorit cum trebuie pe micuț, însă totul a degenerat într-o ceartă ca în filme.

ADVERTISEMENT

Pe fir a intrat Poliția, după ce concubinul femeii l-a amenințat cu bătaia pe tatăl copilului, pentru tupeul de a nu-i permite băiatului să meargă în vacanță cu familia sa. De fapt, tatăl din această poveste a fost șocat de modul în care fiul său a ajuns să fie violent, fiind încurajat de tatăl vitreg.

”La data de 07.08.2018, cu ocazia aniversării zilei de naştere a minorului, părinţii copilului au stabilit o întâlnire în centru, martora venind cu copilul şi însoţită de soţul său, inculpatul, iar persoana vătămată venind însoţită de fratele său, respectiv inculpatul.

ADVERTISEMENT

Cu ocazia întâlnirii tuturor, inculpatul a întrebat pe tatăl minorului, respectiv persoana vătămată, dacă îşi exprimă acordul ca minorul să iasă din ţară cu inculpatul într-o excursie. Fiind întrebat de inculpatul ia spune, ce va păţi tata dacă nu îşi dă acordul, minorul a replicat că va primi un şut în gură, comportament care l-a determinat pe tatăl minorului să filmeze cu telefonul mobil pe inculpatul.

Întrucât acesta din urmă se simţea agresat psihic ca urmare a acţiunii persoanei vătămate, inculpatul i-a tras cu palma peste telefon, care a căzut în iarbă, la câţiva metri distanţă. Copilul, care se juca la trambulină, observând cele petrecute, s-a speriat, mama acestuia luându-l de la locul de joacă. Înregistrarea camerelor de supraveghere, aflată pe suport CD la dosarul de urmărire penală, surprinde copilul agitat, neliniştit, plecând din braţele mamei şi mergând în braţele tatălui.

ADVERTISEMENT

Minutul 18.04.21 o surprinde pe mama trăgând cu forţa de copil, luându-l cu forţa din braţele tatălui, moment după care tatăl copilului se ridică, începe să filmeze din nou cu telefonul, apropiindu-se de mama copilului împreună cu inculpaţii. Minutul18.04.52 surprinde copilul lovindu-şi mama, încercând să scape din strânsoarea braţelor, încercând din nou să îl ia în braţe, fără însă a reuşi, întrucât mama copilului s-a îndepărtat”, au constatat judecătorii ieșeni.

Mai mult, după întreaga ceartă lucrurile au degenerat într-o bătaie în toată regula, tatăl fiind bătut de concubinul femeii. ”Șmecherul” din Iași a ajuns acum să fie trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, fiind totodată amendat cu 6.000 de lei.

ADVERTISEMENT

”Fără ca persoana vătămată să aibă vreo reacţie din care să reiasă intenţia de a agresa fizic o persoană, acesta este deodată lovit cu dosul palmei de către mama copilului său, iar în secunda următoare, fără că persoana vătămată să aibă timp de reacţie, este lovită de două ori cu putere în figură cu pumnul de către inculpatul, persoana vătămată căzând la sol.

În timp ce inculpatul arcuieşte mână şi îndreaptă pumnul spre faţa victimei pentru a aplica o a treia lovitură, intervine fratele lui, inculpatul, care este lovit la rândul său de inculpatul, iar după căderea celor doi la sol, inculpatul aplică patru lovituri de pumn în zona feţei inculpatului, iar apoi se ridică şi pleacă”, au completat anchetatorii ieșeni.

ADVERTISEMENT
Tags: