Life

Scandal de proporții în muzica populară! Alexandru Pop și soția, război total cu o altă solistă

Cântărețul de muzică populară Alexandru Pop a intrat în scandal cu o altă solistă din breasla lui, Oana Font și cu soțul acesteia, impresarul Gabriel Boriceanu.
10.07.2022 | 17:05
Scandal de proportii in muzica populara Alexandru Pop si sotia razboi total cu o alta solista
Scandal de proporții în muzica populară. Sursa foto: Star popular.
ADVERTISEMENT

Scandal uriaș între artiștii de muzică populară care, culmea, la început erau extrem de apropiați. Soțul Oanei Font îi aduce acuzații grave lui Alexandru Pop și soției acestuia. În replică, și Alexandru Pop îi acuză pe Oana Font și pe soțul acesteia, Boriceanu Gabriel, că i-a furat ideea unei afaceri.

Scandal de proporții în muzica populară

Oana Font și Alexandru Pop și-au declarat război în ciuda prieteniei care îi lega la început, scrie starpopular.ro. Scandalul mocnea, însă niciunul nu a avut curaj să spună clar de la ce au pornit discuțiile.

ADVERTISEMENT

Conflictul a devenit public, după ce cântăreața Alina Dunca a acuzat-o pe Oana Font că i-a furat câteva versuri pe care le-ar fi scris soacra ei. Cele două cântărețe de muzică populară au avut un schimb de replici care nu le fac deloc onoare. Conversația lor a devenit, ulterior, publică.

La postarea făcută pe o rețea de socializare de Alina Dunca a comentat și Maria Tiplea, soția lui Alexandru Pop, care a felicitat-o pentru inițiativă.

ADVERTISEMENT

În scandal a intrat și un impresar

Mai departe, Boriceanu Gabriel, soțul și impresarul Oanei Font, a răbufnit și el, cu intenția de a-i pune la punct atât pe Alina Dunca… dar în mod special pe Alexandru Pop și pe soția acestuia, Maria Tiplea.

”Toate au o limită și acum zic: PÂNĂ AICI Alexandru Pop și Maria Tiplea! Alina Dunca, ești tânără și necoaptă! Din păcate nu pot spune mai mult.

ADVERTISEMENT

Faptele tale vorbesc de la sine. Te-ai lăsat dusă de valul mândriei, fiind prostită de Maria Țiplea, soția lui Alexandru Pop să postezi pe facebook, să provoci un scandal.

Te-ai aliniat cu niște vampiri energetici, care vor cu orice preț să o tragă în jos pe Oana, care vor că la fiecare proiect, la fiecare pas să calce strâmb.”, a scris soțul Oanei Font, Gabriel Boriceanu, de profesie impresar.

ADVERTISEMENT
Tags: