Sport

Conflict Mbappe – Messi. Divergențele dintre cele două vedete sunt legate de viitorul lui Neymar

Kylian Mbappe profită de poziția privilegiată căpătată la PSG și vrea să-l vadă plecat pe Neymar, însă Messi și-l dorește în continuare alături pe brazilian, iar relațiile dintre cei doi ”M” s-au răcit.
09.07.2022 | 12:57
Conflict Mbappe  Messi Divergentele dintre cele doua vedete sunt legate de viitorul lui Neymar
Nu-i liniște în vestiarul lui PSG, după ce Mbappe a spus că dorește să-l vadă plecat pe Neymar, iar Messi rămâne de partea brazilianului. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

După ce a acceptat să rămână la PSG până-n 2025, Kylian Mbappe, se spune, a obținut și un statut special la PSG. Iar acesta-i permite să-și spună punctul de vedere legat de actualii colegi, dar și în cazul noilor achiziții.

Iar francezul, scrie Mundo Deportivo, trage sforile ca parizienii să se despartă de Neymar. Nemulțumit de actele de indisciplină ale brazilianului. Messi însă, nu este de acord cu Kylian, iar divergența de opinie a dus la răcirea relațiilor.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe, contra curentului din vestiarul lui PSG

Contractul gigant al lui Mbappe și statutul acestuia l-au nemulțumit pe Neymar. Acesta a cerut explicații conducerii. Dar fronda sa nu a schimbat statutul francezului. Ba mai mult, l-a trasformat pe Kylian într-un adversar.

Este și motivul pentru care, deși pe 1 iulie contractul lui Neymar a fost prelungit automat, până-n 2027, brazilianul se gândește să plece de la Paris. Lucru care însă, nu-i este pe plac lui Messi.

ADVERTISEMENT

Mai mult, nici noul tehnician al echipei, Christophe Galtier, nu pare să fie de partea lui Mbappe. Și a anunțat că și-ar dori ca tripleta ofensivă să rămână intactă.

Prima reacţie a lui Nasser Al-Khelaifi

În timp ce Nasser Al-Khelaifi, a preferat să facă o declarație ambiguă după ce a aflat poziția lui Kylian. ”Cei care nu se încadrează în proiect vor trebui să plece. Unii au profitat de situație. Acum asta s-a terminat.

ADVERTISEMENT

Scopul este ca peste câțiva ani este să avem în echipa noastră doar jucători parizieni. Sunt atât de multe talente în regiunea noastră.

Cei mai buni jucători din regiunea noastră merită să joace pentru PSG. Este un obiectiv clar, dar este limpede că va dura”, a spus Al-Khelaifi.

ADVERTISEMENT

Conflictul poate distruge vestiarul lui PSG

Astfel, în acest moment, lucrurile sunt departe de un verdict. Chiar dacă brazilianul a fost de acord să-și caute echipă. Pentru că, este limpede, conducerea lui PSG nu va dori să satisfacă moftul lui Mbappe fără să primească o sumă consistentă.

Iar aceasta este greu de obținut. În plus, grație noului contract, Neymar ar trebui să plătească despăgubiri de 200 de milioane de euro. Și, nu este exclus ca până la urmă să rămână la echipă. Iar conflictul mocnit să strice atmosfera în vestiar. Asta dacă nu cumva, în cele din urmă, părțile vor accepta să facă pace.

ADVERTISEMENT