Life

Scandal imens la Mireasa: a recunoscut că se simte amenințată. Ce s-a întâmplat

Scandal fără precedent în emisiunea Mireasa de la Antena 1. O concurentă a ajuns să recunoască public că se simte amenințată.
01.11.2022 | 23:12
Scandal imens la Mireasa a recunoscut ca se simte amenintata Ce sa intamplat
Tensiunile s-au amplificat în această seară la emisiunea Mireasa - Capriciile Iubirii. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ediția de această seară a emisiunii Mireasa – Capriciile iubirii, doi concurenți au ajuns să se certe destul de rău. Au fost lansate acuzații dure și de asemenea, s-au spus cuvinte grele.

Tensiuni mari la emisiunea Mireasa – Capriciile Iubirii

Protagoniștii incidentului au fost Valentin și Miruna. Concurenta a spus la un moment dat că cererile de căsătorie ar fi forțate, lucru care l-a cam deranjat pe Valentin.

ADVERTISEMENT

“Țațele alea, vorbește una, vorbesc toate!”, a spus Valentin.

A fost suficient pentru ca Miruna să se enerveze. Deși a încercat să fie cât a putut de diplomată, aceasta l-a atacat într-o oarecare măsură pe concurentul de la Mireasa.

Miruna a dezvăluit că pentru ea oamenii valoroși sunt cei care au făcut ceva în viață și de asemenea, i-a reamintit lui Valentin că a făcut-o obraznică.

ADVERTISEMENT

“Pentru mine oamenii valoroși sunt cei care au făcut ceva în viață, artiști, nu știu, scriitori. Cum tu îți spui părerea și nimeni nu comentează, și eu pot să mi-o spun.

M-ai făcut obraznică și nu îți reproșez, pentru că și eu te-am jignit“, a spus Miruna, vizibil revoltată, în timpul emisiunii prezentate de Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT

Miruna se simte amenințată de Valentin

Concurenta de la Mireasa nu s-a oprit aici. A continuat să vorbească, iar mai apoi, un material din platou a fost făcut public. Conform celor spuse de Miruna, aceasta s-ar fi simțit amenințată de Valentin.

Bărbatul i-a spus acesteia că “o bagă sub canapea”, lucru care a afectat-o destul de tare, însă a încercat să nu facă pe victima, după cum a povestit chiar ea.

ADVERTISEMENT

“Dacă aș fi dat o lacrimă în live, era victimizare, dar nu am vrut să o iau în nume de rău că nu cred că ești violent sau alte chestii, nu vreau să exagerez”, a fost replica Mirunei după difuzarea materialului.

Gabriela Cristea a intervenit și ea și a încercat să calmeze situația. Vedeta consideră că cele spuse de Valentin au fost doar niște vorbe la nervi și nicidecum o amenințare. Pe de altă parte, nu există scuze pentru comportamentul bărbatului, a mai spus acesta.

Amintim faptul că la un moment dat, concurenții de la Mireasa au primit un avertisment din partea Gabrielei Cristea pentru anumite lucruri care s-au întâmplat pe platoul de filmare.

ADVERTISEMENT