News

Scandal într-o parcare din Petroșani. Bătăușii au folosit o coadă de topor și un spray lacrimogen

Mai mulți bărbați s-au bătut ca în filme într-o parcare din Petroșani. Polițiștii au constatat că s-au folosit în această bătaie inclusiv o coadă de topor și un spray lacrimogen.
15.02.2024 | 16:50
Scandal intro parcare din Petrosani Batausii au folosit o coada de topor si un spray lacrimogen
Scandal într-o parcare din Petroșani. Bătăușii au folosit o coadă de topor și un spray lacrimogen
ADVERTISEMENT

La spital au ajuns doi bărbați, unul cu vârsta de 39 de ani și altul de 53 de ani. Potrivit IPJ Prahova, conflictul a fost spontan și e neclar dacă bătăușii se cunosc între ei. Oamenii legii au stabilit că un șofer de 38 de ani conducea în parcare un autoturism în care se mai aflau alți trei bărbați.

Scandal într-o parcare din Petroșani, un bărbat a folosit o coadă de topor

E neclar în ce condiții, însă aceștia au intrat într-un conflict verbal cu un pieton în vârstă de 53 de ani.  ”În data de 15 februarie 2024, în jurul orei 10:55, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată cu privire la faptul că, într-o parcare din zona ”pasarelă”, din Petroşani, are loc o altercaţie între mai multe persoane”, au menționat reprezentanții IPJ Hunedoara.

ADVERTISEMENT

Se pare că acest conflict verbal a degenerat, astfel că individul în vârstă de 53 de ani a scos o coadă de topor, conform News.ro. ”Conflictul verbal a degenerat, iar bărbatul de 53 de ani a luat din portbagajul autoturismului personal (parcat în zonă) o coadă de topor şi s-a îndreptat către autoturismul condus de bărbatul de 38 de ani.

Acesta a forţat şi a rupt mânerul unei portiere a autoturismului respectiv, moment în care unul dintre ocupanţii autoturismului, un bărbat în vârstă de 39 de ani a pulverizat spray iritant-lacrimogen în direcţia bărbatului de 53 de ani”, au mai arătat polițiștii.

ADVERTISEMENT

După ce ar fi fost atacat cu sprayul lacrimogen, bărbatul în vârstă de 53 de ani a fugit la autoturismul propriu unde s-a spălat pe față, timp în care ceilalți indivizi au coborât toți din mașină, puși pe scandal. A urmat o nouă rundă de box, în care bărbatul de 53 de ani a ieșit destul de șifonat.

Bătaie ca în filme într-o parcare din Petroșani

A fost atacat inclusiv cu spray lacrimogen, din nou, însă  între timp cineva a sunat la 112 și polițiștii au ajuns în timp record la locul faptei. Oamenii legii au reușit în cele din urmă să-i calmeze pe bărbații puși pe scandal.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la fața locului a sosit și o ambulanță care a transferat victimele la spital. ”În urma unor discuţii în contradictoriu, bărbatul de 39 de ani a pulverizat, din nou, spray iritant-lacrimogen către bărbatul de 53 de ani.

Pentru aplanarea conflictului, au intervenit mai multe echipaje de poliţie, ulterior bărbatul de 53 de ani şi cel de 38 de ani fiind transportaţi la o unitate medicală, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate”, mai arată Poliția.

ADVERTISEMENT

Toți cei implicați în scandal s-au ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, ameninţare, distrugere, port fără drept de obiecte periculoase şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ADVERTISEMENT