Sport

Scandal între Dwayne Johnson și Megan Rapinoe. Cel mai bine plătit actor de la Hollywood, amenințat cu judecata de portdrapelul lesbienelor

Actorul și wrestlerul Dwayne „The Rock” Johnson (49 de ani) a fost amenințat că va fi dat în judecată de Megan Rapinoe (36 de ani) din cauza unei presupuse asemnănări între brandul TogethXR și noul logo XFL.
15.04.2022 | 15:23
Scandal intre Dwayne Johnson si Megan Rapinoe Cel mai bine platit actor de la Hollywood amenintat cu judecata de portdrapelul lesbienelor
Dwayne „The Rock” Johnson, amenințat cu judecata de Megan Rapinoe. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Megan Rapinoe, dublă campioană mondială cu naționala de fotbal feminin a Statelor Unite ale Americii (2015 și 2019) și ambasadoare a toleranţei faţă de comunitatea gay, vrea să îl dea în judecată pe Dwayne „The Rock” Johnson, cel mai bine plătit actor de la Hollwyood.

Megan Rapinoe vrea să îl dea în judecată pe Dwayne „The Rock” Johnson

Fotbalista în vârstă de 36 de ani vrea să îl cheme în instanță pe fostul campion mondial WWE, deoarece consideră că există o asemănare izbitoare între brand-ul creat alături de soția, Sue Bird, și noul logo al XFL, o ligă de fotbal american pe care The Rock a cumpărat-o recent de la Vince McMahon, patronul celei mai importante promoții de wrestling din lume, în schimbul a aproximativ 15 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

TogethXR este o companie deținută de Rapinoe și Sue Bird, baschetbalistă în WNBA, alături de colega din naționala SUA, Alex Morgan, de Chloe Kim, practicantă de snowboarding, și de înotătoarea Simone Manuel și care are ca scop să încurajeze tinerii să lupte împotriva rolurilor convenționale ale femeilor.

După cum se poate vedea în postarile de mai jos, mai multe persoane au remarcat similitudinile dintre designuri, inclusiv Rapinoe, care a postat pe Twitter: „Ei bine, asta e ciudat. Singurele lucruri pentru care The Rock și XFL ar trebui să fie entuziasmați sunt răspunsul pe care îl vor da în fața instanței și noul logo pe care îl vor avea de găsit. TogethXR este acontat deja, băieți”, a scris americanca.

ADVERTISEMENT

The Rock și XLF au fost ironizați și de către celelalte două membre fondatoare ale TogethXR, Alex Morgan și Sue Bird. „Să fii imitat este cea mai sinceră formă de a fi flatat, nu? Felicitări echipei mele de la Together XR pentru că au creat un brand, un logo și o poveste care rezonează cu atât de mulți”, a fost mesajul dublei campioane mondiale.

„Ei bine, asta nu pare ceva familiar”, a fost postarea prin care soția lui Megan Rapinoe a ironizat-o pe cea a XFL-ului.

ADVERTISEMENT

Comunicatul oficial al TogethXR: „Munca și ingeniozitatea femeilor sunt prea des trecute cu vederea”

TogethXR a emis și un comunicat oficial în această privință, în care acuză de plagiat liga de fotbal american a lui Dwayne „The Rock” Johnson.

„TogethXR și co-fondatorii săi au muncit enorm pentru a construi o platformă care să eleveze femeile în sport și cultură. Am fost dezamăgiți să vedem anunțul noului brand și logo al XFL, care are asemănări izbitoare cu ale noastre.

ADVERTISEMENT

Este misiunea noastră să promovăm corectitudinea și egalitatea în tot ceea ce facem, motiv pentru care am emis o somație XFL, în care transmitem nemulțumirile noastre. Munca și ingeniozitatea femeilor sunt prea des trecute cu vederea și subevaluate.

Diversitatea și egalitatea sunt literă de lege aici. Ne bucurăm să vedem că XFL îmbrățișează incluziunea, dar nu și acest rebranding. Am emis o notificare legală și vom continua să protejăm munca importantă pe care o facem”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TOGETHXR (@togethxr)

Într-o postare pe rețelele de socializare, noul business al lui The Rock, XFL, susține că noua lor „identitate vizuală reprezintă o nouă eră pentru viitorul ligii, una a incluziunii, inovației și co-creării, cu obiectivul construirii ligii de mâine”.

Într-o postare postată destul de recent pe Instagram, XLF a scris „Abia așteptam viitorul, așa că l-am construit singuri. Liga de mâine începe astăzi”, după ce, în martie, TogethXR postase mesajul „Ne-am săturat să așteptăm ca cineva să-l construiască. Așa că am făcut-o. Împreună”.

Deocamdată, nici XFL și nici nici Dwayne „The Rock” Johnson nu au dat un răspuns oficial acuzațiilor lansate de Megan Rapinoe și compania ei TogethXR.

ADVERTISEMENT