News

Scandal între prieteni de pahar, încheiat cu o crimă. Un tânăr din Alba, bănuit că a ucis în bătaie un bărbat

Crimă în județul Alba, după un scandal izbucnit între prieteni de pahar. Suspectul este un tănăr de 29 de ani. El se află la audieri.
10.04.2024 | 12:16
Scandal intre prieteni de pahar incheiat cu o crima Un tanar din Alba banuit ca a ucis in bataie un barbat
Scandal între prieteni de pahar, încheiat cu o crimă. colaj Fanatik/ Foto Hepta/Pixabay
ADVERTISEMENT

Un scandal între prieteni de pahar s-a încheiat cu o crimă, în județul Alba. Totul s-a produs în cursul serii de marți spre miercuri, atunci când victima și-a invitat acasă propriul călău, un tânăr de 29 de ani.

Crimă în județul Alba, de la un scandal izbucnit între prieteni de pahar

Seara stropită cu alcool a culminat cu un conflict spontan izbucnit între tânărul de 29 de ani și victima sa, un bărbat de 53 de ani. Conform oamenilor legii, ambii se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, dintr-un motiv încă necunoscut, între cei doi a pornit o discuție în contradictoriu. Spiritele s-au încins, iar tânărul, din localitatea Fărău, a reacționat violent. Acesta i-ar fi aplicat mai multe lovituri bărbatului de 53 de ani.

L-a lăsat inconștient și apoi a plecat. În jurul orei 6 dimineața, victima a fost găsită fără viață de o altă persoană. Aceasta din urmă a sunat la 112. A solicitat ajutorul unui echipaj medical și al oamenilor legii. Din păcate, victima era deja decedată. Pe trupul său au fost găsite urme de violență.

ADVERTISEMENT

„La data de 10 aprilie 2024, în jurul orei 06.50, poliţiştii din Blaj au fost sesizaţi, printr-un apel la 112 cu privire la faptul că un bărbat de 53 de ani, din localitatea Sâncel, judeţul Alba ar fi fost victima unei infracţiuni săvârşite cu violenţă.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că bărbatul era decedat în locuinţa sa. Pe cadavru fiind identificate urme de violenţă”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

ADVERTISEMENT

Suspectul a fost dus la audieri

Oamenii legii au pornit în căutarea suspectului de crimă, fiind găsit în localitatea Icold din Alba. Tânărul de 29 de ani a fost ridicat de polițiști și dus la audieri, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de omor.

Cel mai probabil, acesta va fi reținut, iar ulterior va fi luată o măsură preventivă dacă vor exista probe care să îl incrimineze. Un caz similar a fost înregistrat, la începutul acestei luni, în județul Suceava.

ADVERTISEMENT

Un bărbat de 46 de ani a fost ucis în bătaie de colegul de apartament, în Câmpulung Moldovenesc. Între cei doi a avut loc un conflict izbucnit pe fondul consumului de alcool, așa cum s-a întâmplat și în cazul crimei din județul Alba.

 

ADVERTISEMENT
Tags: