News

O nouă crimă în România: un tânăr de 35 de ani și-a ucis în bătaie colegul de apartament

O nouă crimă șocantă a avut loc în România, de această dată în Suceava. Un tânăr de 35 de ani și-a ucis în bătaie colegul de apartament.
01.04.2024 | 18:54
O noua crima in Romania un tanar de 35 de ani sia ucis in bataie colegul de apartament
Crimă în Suceava: tânăr de 35 de ani, reținut după ce și-a ucis colegul de apartament. Cum s-a produs tragedia. Sursa foto: Facebook / Hepta / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O nouă crimă a avut loc în România, în județul Suceava, acolo unde un tânăr de 35 de ani și-a ucis în bătaie colegul de apartament. Cum s-a ajuns la această tragedie.

Crimă în Suceava: tânăr de 35 de ani, reținut după ce și-a ucis colegul de apartament. Cum s-a produs tragedia

Acest caz dramatic din nordul Moldovei a avut loc duminică seara. În jurul orei orei 19:30, Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc era sesizată de către personalul medical de pe ambulanță.

ADVERTISEMENT

Medicii anunțau că, în urma deplasării la un caz medical, a fost constatat decesul unui pacient. Cei de pe ambulanță au apelat la poliție după ce au constatat că victima prezenta urme de violență. Exista suspiciunea unei agresiuni. De notat că ambulanța fusese sesizată pentru intervenție de către o vecină a pacientului care îl văzuse pe acesta căzut.

Ajunși la locuința persoanei decedate, agenții au identificat cadavrul lui Valentin P., de 46 ani, localnic. Pe corpul său erau urme de violență, în special la nivelul feței. Cum persoana decedată era cunoscută consumatoare de alcool, exista și posibiltatea vătămării prin cădere.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au mers pe toate pistele. Astfel, o cercetare a criminaliștilor a scos la iveală faptul că, în ziua precedentă între victimă și Daniel M., de 35 de ani, colegul de apartament, a avut loc un conflict.

Scandalul a avut la origine consumul de băuturi alcoolice. Cei doi bărbați locuiau împreună cu chirie la adresa unde a fost identificat cadavrul. Niciunul nu era angajat și erau recunoscuți ca mari consumatori de băuturi alcoolice.

ADVERTISEMENT

Ancheta celor de la poliție a mai dus la concluzia că agresorul i-a aplicat victimei mai multe lovituri în zona capului. Ele au fost cauza decesului bărbatului de 46 de ani.

Tânărul de 35 de ani și-a recunoscut fapta

După primele cercetări, care au dus la concluzia că victima a fost ucisă de colegul de apartament, polițiștii au început căutarea suspectului. Tânărul a fost localizat pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, notează Știri Suceava.

ADVERTISEMENT

Dus la audieri, acesta și-a recunoscut fapta comisă. A pus gestul său extrem pe seama consumului de alcool în exces și pe conflictul spontan izbucnit. Daniel M. este acuzat de infracțiunea de omor. Procurorul a dispus reținerea sa pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava.

ADVERTISEMENT
Tags: