Life

Scandal între Prințul Harry și Regina Elisabeta: „Nu ştiu ce dracu’ se întâmplă, trebuie să faceţi ce vrea Meghan”

19.08.2020 | 13:05
Scandal intre Printul Harry si Regina Elisabeta Nu stiu ce dracu se intampla trebuie sa faceti ce vrea Meghan
Scandal între prințul Harry și Regina Elisabeta: Nu ştiu ce dracu se întâmplă, trebuie să faceţi ce vrea Meghan
ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat înainte de nunta regală care a avut loc în 2018. Este vorba de un episod destul de tensionat, regăsit în biografia foştilor Duci de Sussex, Finding Freedom, episod care a stârnit numeroase controverse la acea vreme.

Totul a pornit de la dorința lui Meghan de a proba o tiară din impresionanta colecţie a Reginei Elisabeta a II-a. În acest sens, Meghan a apelat la Angela Kelly, designerul reginei.

ADVERTISEMENT

Meghan și-a dorit să poarte la nunta cu Prințul Harry o tiară cu smaralde, denumită Greville Emerald Kokoshnik. I-a fost refuzată această dorință, iar după nunta ei, bijuteria a fost admirată pe capul Prinţesei Eugenie.

Scandal între Prințul Harry și Regina Elisabeta. Meghan este motivul

Regina Elisabeta a venit în ajutorul viitoarei soții a nepotului și propus să poarte o tiară cu diamante care a aparţinut Reginei Mary. Bucuroasă, Meghan l-a chemat pe Serge Normant, hairstilist-ul personal, aflat la Paris, şi a cerut să facă o probă cu tiara recomandată de Regină.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Meghan nu știa că, în acest sens, există un protocol regal care impune o cerere către designerul regal Angela Kelly. Astfel că, aceasta a refuzat să-i permită lui viitoarei ducese accesul la bijuteriile din colecţia Reginei, în lipsa ei. Ea se afla la Londra, la acel moment.

La aflarea veștii, Harry a fost foc și pară. Extrem de nervos, i-a cerut Reginei Elisabeta să rezolve situașia. “Nu ştiu ce dracuˋ se întâmplă, dar această femeie trebuie să facă ce vrea viitoarea mea soţie!”, se arată biografia citată mai sus.

ADVERTISEMENT

După mai multe discuții, Regina Elisabeta a II-a a rezolvat situația, iar Meghan a probat tiara fără să mai fie nevoie de prezența suveranei sau a designerului regal.

La începutul anului, foștii Duci de Sussex au părăsit familia regală și s-au mutat peste Ocean, pentru o altfel de viață. Harry și Meghan s-au mutat în Santa Barbara unde au cumpărat vilă pentru care au plătit 15 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT