Life

Scandal în consiliul de la Survivor România! Blaze a scos la iveală pactul făcut împotriva lui Ionuț Popa!

Blaze a făcut o serie de dezvăluiri despre ce se întâmplă, de fapt, în culisele nominalizărilor de la Survivor România, acuzându-l pe Nedelcu de manipulări.
24.05.2022 | 23:35
Scandal in consiliul de la Survivor Romania Blaze a scos la iveala pactul facut impotriva lui Ionut Popa
Blaze a scos la iveală toate manevrele făcute de colegii săi la Survivor România. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Blaze a scos la iveală câteva lucruri cu totul neașteptate din culisele Survivor România. Alex Delea, Alex Nedelcu, Blaze și Oana Ciocan au făcut un pact înainte de începerea jocurilor individuale ca dacă unul dintre ei va câștiga să îl nominalizeze direct pe Ionuț Popa, deoarece este un pericol pentru fiecare.

Blaze l-a demascat pe Alex Nedelcu de la Survivor România

Ionuț a rămas mască atunci când a aflat aceste lucruri, căci nu se aștepta să iște atât de multe controverse. Totul a pornit de la o altă discuție potrivit căreia Nedelcu, cel care ar trage sforile, a discutat cu ceilalți să îi nominalizeze pe Elena Chiriac și Blaze.

ADVERTISEMENT

Nede a recurs la noua strategie să-și salveze pielea după ce a văzut că Ionuț Popa a câștigat colanul de imunitate în ediția din 24 mai. S-a ajuns la o harababură totală, Blaze indicându-l drept principal artizan al tuturor mașinațiunilor pe Alex Nedelcu.

„Nedelcu și Alex Delea sunt cei mai periculoși. Acum s-a schimbat strategia. Ei sunt acum cei mai buni prieteni”, a spus Blaze la testimoniale înainte de confruntarea băieților de la consiliul de eliminare.

ADVERTISEMENT

„Asta e falsitate”

„Alex Delea mi-a spus că voi fi nominalizat eu și Elena. Nedelcu a mers și i-a zis Oanei, iar Oana a venit la mine și ea mi-a zis.

El apoi nu a recunoscut, n-a zis nimic. Asta e falsitate. Vreau să știe toată lumea cu nu există prietenie”, a completat Blaze în consiliul de eliminare.

ADVERTISEMENT

Blaze insinuează că a fost influențat de Nedelcu atunci când a nominalizat-o pe Ștefania Ștefan. Blaze a zis că Nede voia să o nominalizeze, de fapt, pe Ștefania, însă acesta a fost sfătuit că ar da prost în fața publicului dacă ar nominaliza-o pe ea.

Blaze a mai zis că Nedelcu este capabil de orice să ajungă în finală, inclusiv să îl trădeze pe așa-zisul său prieten, Alex Delea.

ADVERTISEMENT

„Nu știu de ce se agită, că suntem la individuale. Tu nu știi ce discuții am avut eu ieri cu Ionuț. Nu ai avut dreptate”, s-a apărat sec Nedelcu.

ADVERTISEMENT