Sport

Ofsaid milimetric în FCSB – Rapid. Golul lui Șut, anulat de Colțescu după ce VAR a analizat 6 minute

Ofsaid minuscul în derby FCSB - Rapid. Golul lui Adrian Șut a fost anulat de Sebastian Colțescu pentru o poziție suspectă de ofsaid. VAR a avut nevoie de 6 minute de analiză.
05.11.2023 | 22:22
Ofsaid milimetric in FCSB  Rapid Golul lui Sut anulat de Coltescu dupa ce VAR a analizat 6 minute
Golul FCSB-ului din finalul meciului cu Rapid a fost anulat pe motiv de ofsaid după analiza VAR. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT
05-11-2023
20:31

Adrian Șut, gol anulat în finalul derby-ului cu Rapid

În minutul 84, Risto Radunovic a urcat în flancul stâng și a centrat în careu. Mingea a fost deviată de Florinel Coman către Dorin Rotariu, iar reluările au arătat o poziție suspectă de ofsaid în care se afla fotbalistul de 28 de ani. 

Jocul a continuat, iar mingea a fost recentrată de Risto Radunovic în careu. După o deviere, Adrian Șut a reușit să înscrie. Horațiu Moldovan nu schițase vreun gest. Totuși, în construcția fazei Dorin Rotariu s-a aflat într-o poziție suspectă de ofsaid, iar tușierul a anulat golul. 

Faza a fost analizată nu mai puțin de 6 minute în camera VAR unde s-au aflat Ovidiu Hațegan și Stelian Slabu. În cele din urmă, reușita a fost anulat pe motiv de ofsaid. VEZI VIDEO AICI

Adrian Șut
Adrian Șut, dezamăgit după ce golul său cu Rapid a fost anulat pentru ofsaid. Foto: FANATIK.

Primul moment tensionat al derby-ului FCSB – Rapid a avut loc în minutul 25. Ovidiu Popescu l-a faultat dur pe Jayson Papeau, iar fotbalistul francez a rămas prăbușit pe gazon. Cele două tabere s-au încăierat în așteptarea deciziei lui Sebastian Colțescu.

Scandal la FCSB – Rapid după un fault al lui Ovidiu Popescu la Papeau. Ce decizie a luat Colțescu

Startul duelului FCSB – Rapid a fost întârziat aproximativ 4 minute, din cauza torțelor și fumigenelor aruncate de Peluza Nord pe gazon. Ambele formații au avut faze periculoase de poartă în prima jumătate a primei reprize, însă ocaziile mari au lipsit.

ADVERTISEMENT

În minutul 25, jucătorii din ambele tabere s-au încăierat după un fault dur al lui Ovidiu Popescu la Jayson Papeau. Mijlocașul „roș-albaștrilor” l-a pus la pământ pe Papeau care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Rapidiștii s-au năpustit asupra lui Sebastian Colțescu și au cerut cartonașul roșu pentru Ovidiu Popescu. În așteptarea deciziei jucătorii celor două echipe au provocat un moment tensionat cu Cristi Săpunaru și Ovidiu Popescu în prim-plan. „Centralul” Sebastian Colțescu i-a acordat cartonașul galben lui Ovidiu Popescu. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT
Jucătorii de la FCSB și Rapid s-au bruscat în prima repriză. Foto: FANATIK.
Jucătorii de la FCSB și Rapid s-au bruscat în prima repriză. Foto: FANATIK.

Ploaie de galbene în prima repriză a derby-ului FCSB – Rapid

Prima repriză a derby-ului FCSB – Rapid a fost întreruptă de Sebastian Colțescu în minutul 20, pentru un show pirotehnic al celor de la Rapid. Totodată, prima parte a jocului de pe Arena Națională a fost rarefiată de mai multe faulturi de ambele părți.

Alexandru Pantea a văzut cartonașul galben în minutul 33 pentru un cot aplicat în figură lui Jayson Papeau. Francezul a căzut spectaculos, suficient cât să-l impresioneze pe Sebastian Colțescu.

ADVERTISEMENT

Următorul galben a fost încasat de Răzvan Oaidă. Fostul jucător de la FCSB l-a faultat dur la mijlocul terenului pe Darius Olaru. Formația finanțată de Gigi Becali poate fi detronată din poziția de lider, dacă nu bate în derby, iar CFR Cluj câștigă cu Hermannstadt.

Jayson Papeau a deschis scorul după o acțiune individuală

Jayson Papeau a deblocat tabela în minutul 39. Ovidiu Popescu a greșit la mijlocul terenului, iar mingea a fost recuperară de Borja Valle. Ibericul a profitat de faptul că Ngezana a alunecat și a avansat spre poarta lui Târnovanu.

ADVERTISEMENT

Ulterior, jucătorul de 31 de ani i-a pasat lui Papeau. Francezul a depășit în viteză apărarea adversă și l-a învins cu un șut la colțul scurt pe portarul vicecampioanei. A fost a doua reușită în actuala stagiune pentru Papeau. Avantajul giuleștenilor a fost dublat de Paul Iacob. Fundașul a înscris cu un șut din prima în urma unei centrări venit de la colț.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.65 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB - FC U Craiova