Fotbal international

Scandal la naţionala Angliei! Raheem Sterling, scos din lot după ce l-a provocat pe Joe Gomez! Totul a pornit de la Liverpool – Manchester City

12.11.2019 | 08:34
Scandal la nationala Angliei Raheem Sterling scos din lot dupa ce la provocat pe Joe Gomez Totul a pornit de la Liverpool  Manchester City
ADVERTISEMENT

Naţionala Angliei se pregăteşte de ultimele două meciuri din preliminariile EURO 2020, cu Muntenegru şi Kosovo, dar nu este linişte în lotul lui Gareth Southgate. Un scandal a pornit luni, la primul antrenament al selecţionatei Albionului, iar Raheem Sterling a fost scos de pe lista fotbaliştilor convocaţi.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,31 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate” la meciul Anglia – Muntenegru. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Raheem Sterling, scos din lotul naţionalei Angliei la o zi după Liverpool – Manchester City 3-1

În timpul meciului Liverpool – Manchester City 3-1, Raheem Sterling şi Joe Gomez au fost protagoniştii unui mic conflict, iar fotbalistul “cetăţenilor” a încercat să se răzbune luni. În timpul antrenamentului echipei naţionale a Angliei, mijlocaşul ofensiv de 24 de ani l-a provocat pe fundaşul “cormoranilor”. “Încă te crezi mare?”, i-a transmis Sterling, însă fotbalistul campioanei Angliei nu a primit niciun răspuns din partea rivalului.

Raheem Sterling a fost scos din antrenament, iar Gareth Southgate i-a transmis că nu se va baza pe el pentru meciul cu Muntenegru. Conform presei din Anglia, mijlocaşul ofensiv al lui Manchester City şi-a cerut scuze pentru ieşirea avută, însă selecţionerul nu a fost impresionat.

ADVERTISEMENT

Gareth Southgate şi-a motivat rapid decizia: “Jucătorii trebuie să se concentreze”

La scurt timp după ce Raheem Sterling a fost scos din lotul Angliei, Gareth Southgate şi-a motivat decizia şi a oferit câteva scurte declaraţii pe marginea scandalului de la antrenament. Selecţionerul englez a susţinut că una dintre provocările de care are parte la lot este să separe rivalităţile de la echipele de club.

“Am luat decizia să nu-l iau în calcul pe Raheem pentru meciul cu Muntenegru. Una dintre marile provocări este să separăm rivalităţile din campionat atunci când jucătorii vin la naţională. Din păcate, emoţiile de la derby încă erau prezente. Decizia a fost luată după ce au fost consultaţi toţi jucători din lot. Ei trebuie să se concentreze la meciurile cu Muntenegru şi Kosovo”, a declarat Gareth Southgate.

ADVERTISEMENT