Sport

Scandal la Rapid – FCU Craiova 1948 0-0. Cristi Săpunaru, înjurături și amenințări cu oamenii lui Mititelu jr. Ce a declarat după meci. Video

La această oră este în plină desfășurare meciul dintre Rapid și FC U Craiova, care contează pentru etapa a 14-a a Ligii I, scorul confruntării de la Mioveni fiind 0-0.
01.11.2021 | 22:20
Scandal la Rapid  FCU Craiova 1948 00 Cristi Sapunaru injuraturi si amenintari cu oamenii lui Mititelu jr Ce a declarat dupa meci Video
ADVERTISEMENT

În minutul 70, o sticlă de plastic plină cu apă a zburat din sectorul oficialilor olteni spre zona în care se aflau jucătorii Rapidului. Adrian Mititelu jr. se afla chiar în grupul din care s-a aruncat spre teren.

Patronul FC U Craiova 1948 și anturajul său erau nemulțumiți că nu s-a acordat gol la ocazia lui Campagno, când Moldovan a scos de pe linia porții, la prima impresie.

ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru, amenințări și înjurături cu oamenii lui Adrian Mititelu jr. Aceștia din urmă au aruncat cu o sticlă spre rapidiști

Temperamentalul Cristi Săpunaru a reacționat imediat și s-a îndreptat amenințător spre loja FCU. A vrut chiar să sară înspre tribune, dar a fost oprit de colegii săi. A fost agitație și printre bodiguarzii lui Mititelu jr., care l-au amenințat și ei pe Săpunaru.

Nici fotbalistul de la Rapid nu s-a lăsat mai prejos și le-a făcut semn oamenilor lui Mititelu jr. că îi va înfrunta imediat după fluierul final al partidei.

ADVERTISEMENT

Meciul se joacă fără spectatori, din cauza restricțiilor impuse de autorități pentru a opri răspândirea infectărilor cu COVID-19. Astfel că injuriile dintre părți s-au auzit foarte bine.

Vezi aici faza

Daniel Niculae a încercat să intervină pentru a-l calma pe Săpunaru. Fundașul rapidist, criză de nervi!

În zona din care a fost aruncată sticla de apă se aflau Adrian Mititelu jr, patronul echipei FC U Craiova, prieteni ai oficialului oltean și câteva persoană care asigură paza și ordinea. La câteva scaune depărtare se găsea președintele clubului FC Rapid, Daniel Niculae.

ADVERTISEMENT

De altfel, președintele Rapidului a încercat să intervină pentru a calma spiritele. Asta în ciuda faptului că Săpunaru era extrem de furios și nici nu voia să audă îndemnurile la calm. Fundașul Rapidului risca să fie eliminat.

În cele din urmă, centralul Iulian Dima nu a intervenit. Săpunaru nu a primit nici măcar un avertisment pentru înjurăturile și amenințările reciproce cu oamenii din sectorul rezervat oltenilor.

ADVERTISEMENT

Rapid – FC U Craiova 1948 0-0, meci cu multe ocazii. Gazdele au ratat cele mai mari șanse

Dacă Săpunaru a fost în dispoziție de război, pe teren au dat-o la pace. A fost egal alb între Rapid și FC U Craiova 1948, cu giuleștenii ratând numeroase ocazii de gol.

Săpunaru a evitat să continue conflictul cu oamenii lui Mititelu jr. și după meci. “Să trecem la alt subiect”, a fost răspunsul fundașului când a fost întrebat despre conflict.

“A fost un meci frumos, păcat că stadionul a fost gol. Sunt supărat, când nu reușim să câștigăm, sunt supărat. Meritam victoria, ne rămâne să câștigăm următorul meci. Trecem peste subiectul ăsta, nu contează. Nu se aștepta nimeni, dar noi pierdem puncte cu echipele cu care nu trebuie să pierdem puncte, nu spun că sunt echipe slabe, dar sunt echipe accesibile”, a declarat Săpunaru la final.

ADVERTISEMENT