Life

Scandal la Visuri la Cheie! Cristina Joia, arhitecta de la Pro Tv, atacată dur

Filmările Visuri la Cheie sunt, uneori, mai tensionate decât se vede pe micul ecran, iar Cristina Joia, arhitecta show-ului, a fost subiectul unui scandal provocat de un coleg.
20.09.2023 | 15:30
Scandal la Visuri la Cheie Cristina Joia arhitecta de la Pro Tv atacata dur
Filmările Visuri la Cheie au parte de momente tensionate între Cristina Joia și colegii ei / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

În această seară, de la 21:30, pe PRO TV va începe cel de-al doilea episod din al zecelea sezon Visuri la cheie. De această dată, echipa va ajunge la Târgoviște, unde se va ocupa de apartamentul în care locuiește un copil de 14 ani care se confruntă de aproape un an cu probleme grave de sănătate. Doar că, acolo, lucrurile au devenit tensionate…

Cristina Joia de la Visuri la Cheie, subiect de scandal și ironii

În toiul muncii la proiect, Cristina Joia și Alex Gavrilescu au avut o discuție extrem de aprinsă cauzată de glumele celui din urmă. ”Joia pictează, dar în restul săptămânii ce face?”, o va întreba Alex.

ADVERTISEMENT

Cristina se va vedea nevoită să îi atragă atenția că astfel de glume nu sunt deloc originale. ”Ai idee de câți ani aud nume vizavi de numele meu de familie?”, întreabă ea. Dar asta nu a liniștit lucrurile, ci, chiar dimpotrivă.

Gavrilescu nu renunță la ironii. Ba chiar o avertizează că va continua să o ”ia la mișto”. ”Și tot o să auzi…”, iar apoi va și explica de ce insistă atât asupra Cristinei. ”Mă umple, știți copiii din grădiniță? Am ajuns la o altă vârstă: nu mai arunc cu bulgări de zăpadă, ci arunc câte o bombiță.. pac”, spune el, spre iritarea colegei sale.

ADVERTISEMENT

Hotărât să-i tachineze pe toți colegii, el va continua cu glumele și de față cu Andra Marinescu, însă aceasta îl pune rapid la punct. ”Alex, pune mâna la muncă, lasă vrăjeala (…) Alex e un copil în corp de adult”, spune Andra Marinescu. Tot scandalul a fost explicat și de Alex Gavrilescu.

”Printre toate plăcerile din proiect, am una ascunsă: să o tachinez pe colega mea, Cristina Joia”, spune el. Iar conflictul dintre cei doi va continua, iar din informațiile FANATIK, va fi și mai vizibil în următoarele ediții ale emisiunii prezentate de Dragoș Bucur.

ADVERTISEMENT

Visuri la Cheie ajută un tânăr paralizat

În urmă cu o săptămână, autocarul Visuri la Cheie a pornit la drum cu un singur scop: să aducă un viitor mai bun celor care încă nu au cedat, care mai cred în șansa lor și și-au păstrat optimismul.

În această seară, 20 septembrie, de la ora 21.30, echipa va ajunge la Târgoviște, unde va redescoperi ce înseamnă să știi să-ți accepți soarta și să nu renunți niciodată la gândul că totul ar putea reveni pe un făgaș normal.

ADVERTISEMENT

Andrei este un puști de doar 14 ani. Era, pasionat de dansurile populare și plimbatul cu bicicleta. Anul trecut, tatăl lui i-a făcut cadou o bicicletă nouă. Doar că atunci când și-a propus să sară o pantă, totul s-a schimbat. ”Am căzut de pe bicicletă, am dat cu spatele de pământ. Nu am mai putut să mă ridic, să simt nimic”, spune puștiul, la Pro TV.

”De la brâu în jos, nu mai simte nimic, nici piciorușele”

Acel moment i-a furat tot. ”De la brâu în jos, nu mai simte nimic, nici piciorușele”, spune bunica lui, în emisiune. Tot ea e cea care a observat însă un lucru fantastic la nepotul ei.

”Este foarte optimist, un luptător”, explică bunica. Iar de parcă nu ar fi fost suficient că a rămas paralizat, viața lui Andrei a continuat să îl încerce. Mai exact, mama a decis să nu-i mai fie alături, dar tatăl, sora și bunica au reușit să-i dea forța pentru a avea motivația corectă în viață.

Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alex Gavrilescu și Andra Marinescu vor face o schimbare în viața lui Andrei. Într-un apartament extrem de mic, echipa va trebui să muncească și mai mult pentru a adapta camerele la nevoile puștiului care e paralizat.

Pe lângă bucuria unei noi case, Andrei va mai avea parte de o emoție neașteptată! Dragoș Bucur îi va oferi șansa de a-și revedea colegii de clasă, pentru prima dată de când a avut accidentul care i-a furat adolescența.

ADVERTISEMENT
Tags: