News

Scandal monstru între doi soți în Sectorul 5 din București. S-au înjunghiat şi au dat foc la casă

03.08.2020 | 17:41
Scandal monstru intre doi soti in Sectorul 5 din Bucuresti Sau injunghiat si au dat foc la casa
Scandal monstru între doi soți în Sectorul 5
ADVERTISEMENT

Doi soți s-au certat ca la ușa cortului, după care au dat foc la casă și s-au înjunghiat reciproc, potrivit vecinilor terorizați de scandal.

Ambii oameni ajuns la urgențe în Sectorul 5 al Capitalei, după ce au băgat spaima în vecini, însă nu se cunosc mai multe detalii despre starea lor de sănătate.

ADVERTISEMENT

Cearta „conjugală” s-a soldat cu înjunghiere și incendierea locuinței, bărbatul fiind cel care ar fi dat foc casei, potrivit martorilor la incident.

Scandal monstru în București într doi soți care s-au înjunghiat

Vecinii au explicat că certurile dintre cei doi indivizi erau dese, pe fondul consumului excesiv de alcool, însă niciodată nu a fost cazul ca Pompierii să intervină pentru a calma situația.

ADVERTISEMENT

Potrivit Antena 3, bărbatul și-ar fi înjunghiat nevasta, fiind și el la rândul său înjunghiat. Momentan nu e clar dacă femeia și-a înjunghiat soțul sau acesta a încercat să se sinucidă, conform ziare.com.

Între timp, e tot mai clar că bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a decis să dea foc locuinței, însă nu au fost produse pagube însemnate.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții Poliției Capitalei au fost alertați de vecini la numărul de urgență 112 și s-au deplasat la fața locului într-un număr impresionat.

„Astazi, prin apel 112 a fost sesizat un incendiu, la un apartament situat în Sectorul 5. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 24, precum și pompieri din cadrul ISUBIF.

ADVERTISEMENT

În locuință a fost găsit un bărbat, iar pe holul imobilului o femeie, ce prezentau anumite leziuni. Au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis Poliția Capitalei.

Oamenii legii vor efectua o amplă anchetă pentru a afla de la ce a început întregul scandal și care a fost cu adevărat firul evenimentelor.

ADVERTISEMENT