Life

Scandal monumental la Mireasa! Disperare maximă în culisele show-ului prezentat de Simona Gherghe

Scandal cât casa Mireasa! Emisiunea prezentată de Simona Gherghe se confruntă cu o nouă criză. Se intervine în forță în social media!
21.02.2024 | 14:15
Scandal monumental la Mireasa Disperare maxima in culisele showului prezentat de Simona Gherghe
Un nou scandal zguduie emisiunea Mireasa, prezentată de Simona Gherghe. Foto: Instagram/ Antena 1/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Scandal total la Mireasa, reality-show matrimonial prezentat de Simona Gherghe! Pe rețeaua de socializare Facebook, fanii concursului de la Antena 1 sunt extrem de revoltați după ce, acuză aceștia, producătorii au început să raporteze conturi spre închiderea lor!

Scandal uriaș la Mireasa. Totul a pornit de la niște flori și scrisori. Producătorii de la Antena 1 intervin în forță în mediul virtual

Viperele Vesele vin cu un nou mesaj în urma loviturii umilitoare pe care ar fi primit-o din partea producției de la Mireasa, susțin ele, fără nici măcar un motiv! Aparent, dezvăluirile pe care Viperele le fac pe pagina lor de Instagram. Sunt informații care apar și pe grupurile dedicate emisiunii, au ajuns să deranjeze destul de serios.

ADVERTISEMENT

Antena TV Group, compania mamă a show-ului, se pare că raportează postările dedicate emisiunii, invocând respectarea drepturilor de autor. Este motivul la care producătorii ar fi recurs în acest scandal cu pagina Viperelor, care nu e de ieri, de azi! Scandal e puțin spus când vine vorba de Mireasa, deja s-a intrat într-o fază de război total!

Mai mult de atât, comunitatea Viperele Vesele au trimis ieri trei buchete de flori însoțite de niște scrisori concurenților din casă, semnate „Alex Gogan și Viperele Vesele”. Conform acuzației lansate de pagina de Instagram urmărită de 133.000 de persoane, producătoarea a dorit să rețină scrisorile (așa cum ar mai fi făcut-o și în sezoanele anterioare). Au păstrat, însă, florile pentru cei aflați în casă.

ADVERTISEMENT

Biletul a fost semnat doar de „Alex Gogan”, Viperele, care au investit în acest gest frumos, fiind date la o parte! Cu alte cuvinte, concurenții nu au aflat de la cine au primit, de fapt, buchetele de flori și nici ce conțin scrisorile.

Viperele Vesele, tăiate de pe bilețel

„Este protest pe Facebook! Paginile și grupurile de Facebook dedicate emisiunii Mireasa se revoltă împotriva abuzurilor producătorilor. Producători care, în numele Antena TV Group, încearcă închiderea acestora prin raportare.

ADVERTISEMENT

Nu mai departe de ieri, comunitatea noastră, Viperele Vesele, a fost, din nou, victima abuzurilor producătoarei emisiunii. Trei buchete de flori însoțite de scrisori au fost trimise concurenților emisiunii. Au fost semnate “Alex Gogan și Viperele Vesele”.

Producătoarea a decis să oprească scrisorile și să dea concurenților doar florile. Au atașat un bilet semnat DOAR “Alex Gogan”, notează Viperele Vesele. 

ADVERTISEMENT

Protestul telespectatorilor, după acest scandal, împotriva decidenților de la Mireasa ia amploare. Se apelează din nou la boicotarea postului Antena 1!

scandal mireasa
Scandal la Mireasa. Sus: forile trimise concurenților din casă/ Jos: dovada reporturilor date de Antena TV Group

Mireasa, val de acuzații de-a lungul timpului. Suspiciune de fraudare a voturilor prin SMS

Noul sezon al emisiunii Mireasa produce în continuare valuri de indignare, show-ul de la Antena 1 fiind parcă ”dependent” de scandaluri. Competiția a ”lansat” o serie de personaje controversate. Multe dintre ele au ajuns la tv având un trecut neasumat în fața publicului. Până la urmă, trecutul lor a ieșit la iveală cu ajutorul Viperelor.

Printre nenumăratele acuzații lansate de-a lungul timpului echipei de producție se numără cele legate de homofobia din spatele camerelor de luat vederi. De asemenea, la un moment dat a existat și o petiție pentru a se prezenta dovada voturilor exprimate de telespectatori prin SMS și pe Antena Play.

Mulți fani ai show-ului au avut mereu senzația că preferații publicului sunt scoși din burtă, după poftele celor care realizează reality-show-ul matrimonial. Rămâne de văzut cum și mai ales dacă se va încheia acest scandal.

ADVERTISEMENT