Sport

Scandal sexual uriaş în Spania! Gerard Pique, înşelat de Clara Chia cu Pep Guardiola?!

Gerard Pique trăiește un nou triunghi amoros, însă el este victima, după ce Clara Chia l-ar fi înșelat cu Pep Guardiola.
07.04.2023 | 22:57
Scandal sexual urias in Spania Gerard Pique inselat de Clara Chia cu Pep Guardiola
Scandal sexual uriaş în Spania! Gerard Pique, înşelat de Clara Chia cu Pep Guardiola?!
ADVERTISEMENT

Gerard Pique a fost în centrul unui scandal imens după ce s-a despărțit de Shakira pentru Clara Chia, cei doi având mai multe dispute de la distanță, cântăreața chiar a compus o melodie în care îi denigrează pe cei doi.

Clara Chia l-ar fi înșelat pe Gerard Pique cu Pep Guardiola

Gerard Pique este față în față cu un nou scandal amoros, însă în care el este victima, după ce presa din Spania susține că acesta a fost înșelat de către Clara Chia cu Pep Guardiola, fostul său antrenor de la Barcelona.

ADVERTISEMENT

Conform cotidianului spaniol sport.es, Clara Chia i-ar fi plătit o poliță lui Gerard Pique, care a înșelat-o cu o avocată. Pep Guardiola o cunoștea pe Clara Chia de la școala fiicei sale, cele două fiind colege de clasă.

Nimeni nu a oferit încă o poziție oficială cu privire la știrea publicată, însă microbiștii au început să facă glume pe rețelele de socializare. „Pique și Pep au luat prea în serios tiki-taka!”, a scris un fan pe Twitter.

ADVERTISEMENT

„Există un loc în Iad pentru femeile care nu se susțin între ele!”

Shakira a oferit un interviu amplu despre cum se simte în urma despărțirii cu scandal de Gerard Pique, având o poziție clară pentru femei în general: „Când o femeie e nevoită să înfrunte toate loviturile pe care le primește din partea vieții iese mai puternică.

Pentru că acea femeie a învățat să își cunoască vulnerabilitățile, să le accepte, să își exprime durerea. Se zice că contrariul depresiei e exprimarea liberă”.

ADVERTISEMENT

„Prin melodiile mele, am simțit că trebuie să îmi folosesc vocea pentru a o împrumuta acelor femei care nu pot să vorbească. Noi, femeile, suntem într-un moment-cheie al evoluției societății.

Suntem în acel punct în care orice sprijin pe care ni-l putem acorda e extrem de important. Există un loc rezervat în Iad pentru acele femei care nu se susțin între ele.

ADVERTISEMENT

Sunt complet de acord! Am ajuns să simt că îmi sunt suficientă, lucru pe care nu credeam că îl voi simți vreodată”, a mai declarat Shakira.

ADVERTISEMENT