Life

Scandal total după imaginile de la Survivor România: Culiță Sterp îl face praf pe Moroșanu. Dezvăluire incredibilă: „Știi foarte bine că în sezonul nostru….”

Culiță Sterp a intervenit în scandal după ce Cătălin Moroșanu s-a luat de fratele său la Survivor România. Declarațiile artistului.
16.02.2024 | 14:42
Scandal total dupa imaginile de la Survivor Romania Culita Sterp il face praf pe Morosanu Dezvaluire incredibila Stii foarte bine ca in sezonul nostru
Culiță Sterp l-a făcut praf pe Cătălin Moroșanu după scandalul de la Survivor România. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Între Iancu, Cătălin Moroșanu și Zmărăndescu a izbucnit un scandal de proporții la Survivor România All Stars 2024, iar Culiță Sterp nu a putut sta deoparte. I-a luat apărarea fratelui mai mic și a făcut declarații surprinzătoare.

Culiță Sterp a intervenit în scandal după ce Iancu a fost jignit la Survivor România

Tensiunile au atins cote maxime la Survivor România. Iancu Sterp, Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu și-au aruncat vorbe grele și, văzând imaginile de acasă, Culiță nu a putut sta deoparte.

ADVERTISEMENT

Artistul a sărit imediat apărarea fratelui său mai mic, care a fost luat în vizor și de alți concurenți. Acesta s-a enervat pentru că, spune el, doi oameni maturi ca Zmărăndescu și Moroșanu nu ar fi trebuit să amenințe „un copil de 25 de ani”. 

„Este vorba despre subiectul de la Survivor. Am nervi! Am văzut cearta dintre Iancu și Zmărăndescu. Bă, nu vă e rușine, bă să vă luați cu un copil? Să veniți voi să vă puneți cap în cap?

ADVERTISEMENT

Vă arătați puterea cu un copil? Așa vă arătați voi bărbăția, bă? Voi v-ați dus la Survivor, bă băiatule…Ce atitudine e asta, bă? Sunteți oameni în toată firea….

Ați început să înjurați, să vă băgați și să vă scoateți în echipă… Acolo nu e vorba de bătaie, nu a venit nimeni să se bată, să împartă pumni. Tu, Moroșane, când vii să vezi filmarea asta, luați-vă cu ea pe traseu. V-a spart pe toți! Zanni e cel mai bun de la Faimoși”, a spus Culiță Sterp despre ultimul scandal de la Survivor România, pe Facebook. 

ADVERTISEMENT

Ce i-a reproșat lui Cătălin Moroșanu

Pe de altă parte, Culiță Sterp i-a spus lui Cătălin Moroșanu că ar fi trebuit să țină cont de ajutorul pe care i l-a oferit în sezonul în care au participat împreună la Survivor România și a împărțit cu el mâncarea.

„La cine scoți mă tu dinții din gură? În ce competiție credeți că sunteți? Credeți că sunteți pe stradă? Nu se poate așa ceva, s-a ajuns prea departe….Trebuie să vă demonstrați puterea pe traseu. Nu înjurați, nu denigrați. Mie mi-ar fi chiar rușine să mă pun cu unul mai mic…

ADVERTISEMENT

Aseară când am văzut, nu mai puteam de nervi. Moroșane, știi foarte bine că în sezonul nostru….știi mai multe. Ai mâncat din mâna mea, am avut grijă de voi. Nu dau mai multe din casă, dar eu m-am descurcat. Acum tu te iei de fratele meu?”, a mai spus Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT