Life

Iancu Sterp, pus la zid de Jorge, la Survivor! Declarațiile controversate făcute la PRO TV

Iancu Sterp a inflamat spiritele cu opinia sa despre femei și bărbați, la Survivor All Stars. Jorge l-a corectat imediat.
03.02.2024 | 15:58
Iancu Sterp pus la zid de Jorge la Survivor Declaratiile controversate facute la PRO TV
Iancu Sterp l-a scos din sărite pe Jorge de la Survivor. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp a reușit să stârnească o controversă de zile mari la Survivor, iar unul din concurenții care a ținut să îl critice pentru gândirea sa a fost Jorge.

Iancu Sterp, declarație controversată la Survivor. Jorge s-a luat de gândirea lui

În cadrul showului, Iancu și-a exprimat părerea cu privire la femei și bărbați. Deși spune că există o egalitate de gen și ar trebui respectată, fratele lui Culiță Sterp spune că o femeie trebuie să se supună bărbatului!

ADVERTISEMENT

Felul în care vede el lumea l-a deranjat teribil de tare pe Jorge. Cântărețul a ținut să își exprime uimirea față de cele relatate de Iancu Sterp, având în vedere că războinicul face parte din generația mai tânără, considerată ceva mai open minded la acest capitol.

Jorge s-a legat de Iancu Sterp după ce băiatul mamei Geta a avut o discuție nu tocmai plăcută cu colega sa, Maria Chițu. Ulterior, fratele lui Culiță a dat cărțile pe față. A zis că el e de modă veche când vine vorba despre raportul dintre femei și bărbați.

ADVERTISEMENT

Fratele lui Culiță Sterp: „O femeie care nu e stăpânită de bărbat, nu o să fie fericită niciodată”

„Suntem în 2024 și nu putem să mai considerăm femeile că nu sunt egale cu noi, bărbații. Sunt atât de multe femei în lumea asta mult mai puternice decât bărbații, încât nu poți să înjosești o femeie când faci niște afirmații”, a fost afirmația făcută de Jorge, la Survivor, bătând apropo la Iancu Sterp.

„Dacă la tine e așa, Jorge, iartă-mă pe mine. La mine nu e așa. Eu sunt mai de modă veche. Așa am fost crescut. E clar că suntem egali cu femeile. Dar o femeie care nu este stăpânită de bărbat, nu o să fie fericită niciodată”, i-a replicat Iancu Sterp lui Jorge.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când un membru al familiei Sterp este acuzat, mai pe românește, de misoginism. Și Culiță, fratele lui Iancu Sterp, s-a confruntat cu aceleași plângeri în ediția Survivor în care a participat. Atunci l-a pus la zid Simona Hapciuc pentru gândirea sa.