Life

Scandal total după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Luptă pentru bunurile regretatului artist. „Habar n-au avut de înmormântare”

Apropiaţii lui Petrică Mîţu Stoian, în scandal după moartea artistului. Ce mai au de împărţit sora şi impresarul acestuia?
05.08.2023 | 16:05
Scandal total dupa moartea lui Petrica Mitu Stoian Lupta pentru bunurile regretatului artist Habar nau avut de inmormantare
Scandal total după moartea lui Petrică Miţu Stoian. Rudele luptă pentru avere / Sursa foto: Facebook / fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Se împlinesc curând doi ani de la moartea regretatului Petrică Mîţu Stoian, dar lupta pentru bunurile sale nu a ajuns nici pe departe la final. Protagoniştii, sora artistului, Maria Tărchilă şi impresarul Doru Guşman.

Scandal total după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Miza…bunurile artistului din casa de la Craiova

Pe 6 noiembrie se împlinesc doi ani de când Petrică Mîţu Stoian a trecut în nefiinţă. A lăsat în urma sa un gol imens în viaţa apropiaţilor şi prietenilor, dar mai ales a familiei. Familie care în prezent luptă pe toate căile ca să primească ce i se cuvine.

ADVERTISEMENT

Totul a început din momentul în care Maria Tărchilă  i-a făcut plângere la poliţie lui Doru Guşman, nemulţumită fiind de faptul că impresarul ar fi dat de pomană lucrurile artistului.

”Avem proces, vedem ce spune legea. Ce spune legea, dacă primim bine, dacă nu, iar bine. Vrem să primim ce ni se cuvine, nimic în plus. Ce era dreptul fratelui meu și ce trebuie să primim noi, moștenitorii.

ADVERTISEMENT

Trebuie să primim lucrurile lui din casa în care a locuit el, din casa impresarului, toate lucrurile, nu mi-a dat nimic de acolo. Mă refer la tablouri, tot ce era de-ale lui, lucruri personale, ceea ce nu am primit nimic, nimic”, a spus Maria Tărchilă pentru Spynews.

Sora lui Petrică Mîţu Stoian, în război cu confidentul artistului: “Nu e frate, nu e soră, ce e el cu Mîțu să facă pomeni? “

Sora artistului vrea cu orice preţ să recupereze toate bunurile din casa de la Craiova în care Mîţu Stoian a locuit până când şi-a dat ultima suflare. Ba mai mult, se arată revoltată de gestul impresarului de a împărţi în stânga şi în dreapta lucrurile regretatului său frate.

ADVERTISEMENT

”El (n.red. Doru Guşman) trebuie să îmi dea toate lucrurile fratelui meu să le pun în casa lui, la țară. El nu mi-a dat nimic. El a început să le dea de pomană. Face el pomeni, e el neam cu Mîțu? Nu e frate, nu e soră, ce e el cu Mîțu să facă pomeni? Nu trebuia să înstrăineze nimic din lucrurile lui, el nu respectă niciodată legea. El pe lucrurile lui Mîțu nu trebuia să pună mâna pe nimic”, a continuat sora artistului potrivit aceleiaşi surse.

Cum le răspunde impresarul surorilor lui Mîţu Stoian: “După ce a murit Petre, habar n-au avut de înmormântare”

Doru Guşman nu a întârziat cu replica pentru surorile lui Mîţu Stoian, pe care le acuză că nici măcar la înmormântarea fratelui nu s-au implicat aşa cum ar fi trebuit. „După ce a murit Petre, habar n-au avut de înmormântare. Pe Petre eu l-am înmormântat, e ruşine să spun aşa ceva, dar aşa e! Eu i-am cumpărat tot ce trebuie, de la sicriu la parastase. Acum mă întreabă de ce le-am făcut?

ADVERTISEMENT

E treaba mea de ce le-am făcut, le-a cerut cineva vreun leu? Ele n-au fost în stare să-şi înmormânteze părinţii. Au fost înmormântaţi de Petre, de mine şi soţia mea. Noi am suportat toate cheltuielile”, a fost replica impresarului pentru Star Popular.

“Îi dădeam Mercedesul care valora atunci 50 mii euro şi nu-i dădeam trei chiloţi şi două cămăşi?”

Doru Guşman îşi doreşte ca războiul cu surorile regretatului artist să ajungă la final. Ba mai mult, susţine că plângerea la poliţie a fost făcută din răutate. Şi în niciun caz nu a fost contact de niciuna dintre surori ca să i se ceară bunurile lui Mîţu Stoian din casa de la Craiova.

“Din răutate a apelat la Poliţie, că dacă ziceam că nu le dau, aveau tot dreptul sa apeleze şi la Poliţie. Ea n-a întrebat niciodata, nimic! Adica îi dădeam Mercedesul care valora atunci 50 mii euro şi nu-i dădeam trei chiloţi şi două cămăşi. Există un Dumnezeu şi le va rândui pe toate. Asta mă deranjează, ai ce ai cu mine, dar lasă-l pe el să se odihnească! Cât o s-o mai ţină aşa?”, a declarat impresarul pentru Star Popular.

ADVERTISEMENT