Life

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, amintiri emoționante despre artist. Ce se întâmpla în fiecare an de Sfântul Petru

Ruda lui Petrică Mîțu Stoian, dezvăluiri triste despre regretatul solist. Ce făcea de fiecare dată de Sfânții Petru și Pavel.
29.06.2023 | 17:47
Sora lui Petrica Mitu Stoian amintiri emotionante despre artist Ce se intampla in fiecare an de Sfantul Petru
Ruda lui Petrică Mîțu Stoian, dezvăluiri triste despre regretatul solist. Ce făcea de fiecare dată de Sfânții Petru și Pavel. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, are câteva amintiri emoţionante despre artist. Ce se întâmpla în fiecare an de Sfântul Petru, regretatul interpret de muzică populară sărbătorindu-și onomastica.

Ruda lui Petrică Mîțu Stoian, dezvăluiri triste despre regretatul solist. Ce făcea de fiecare dată de Sfânții Petru și Pavel

Ruda lui Petrică Mîțu Stoian a făcut o serie de dezvăluiri triste despre regretatul solist care a încetat din viață pe 6 noiembrie 2021. Una dintre surorile sale, Maria Tărchilă, a spus ce făcea de fiecare dată artistul de Sfinții Petru și Pavel.

ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică populară nu trecea cu vederea niciodată această zi de mare sărbătoare și își celebra de fiecare dată onomastica alături de cei dragi. Familia nu lipsea de la petrecerile date de regretatul interpret.

„Eram mereu în familie, făceam un praznic, așa se zicea la noi, pentru sănătate. Un praznic în sănătatea celui care sărbătorea, cum era la noi în familie Petrică. Îl sărbătoream pe el și făceam așa o masă mare cu vecinii, cu rudele.

ADVERTISEMENT

Asta făceam când eram tineri, iar după aceea, Petrică când a plecat își făcea ziua acasă la el, unde locuia. Acolo își făcea în fiecare an ziua, chema colegi de-ai lui care cântau.

Am fost și noi de multe ori acolo la el acasă, când își făcea Sfântu Pătru”, a declarat sora lui Petrică Mîțu Stoian pentru wowbiz.ro. Maria Tărchilă a făcut și o pomană în memoria regretatului artist de muzică populară.

ADVERTISEMENT

Petrică Mîțu Stoian, omagiat de breasla de artiști

Petrică Mîțu Stoian a fost omagiat recent de breasla de artiști prin intermediul unui festival care s-a desfășurat la Târgu-Jiu. Interpretul de muzică populară nu a fost uitat de colegii pe care i-a lăsat în urma sa.

„Nu îmi vine să cred că vorbim la trecut de el și că iată se fac acum acțiuni în memoria lui, când de fapt ar fi trebuit să facem acțiuni și să fie și el fizic cu noi pe scenă așa cum a fost în trecut.

ADVERTISEMENT

Dumnezeu are planurile lui și nu putem noi să ne împotrivim”, a spus Mariana Ionescu Căpitănescu, pentru sursa citată mai sus. Solista a fost una dintre invitatele care au cântat în amintirea regretatului interpret.

În plus, sora artistului a făcut și o pomană în memoria sa, la Arad, acolo unde locuiește împreună cu familia ei. Maria Tărchilă a chemat la ea acasă Duhovnicul căruia i s-a confesat ani la rând regretatul cântăreț.

ADVERTISEMENT