News

Scandal uriaș în Pitești: jandarm lovit de un tânăr de 16 ani, în sala de judecată

A fost scandal imens la Judecătoria Pitești, acolo unde un jandarm a fost lovit de un tânăr de 16 ani. Ce a pățit minorul.
22.10.2023 | 17:01
Scandal urias in Pitesti jandarm lovit de un tanar de 16 ani in sala de judecata
Jandarm din Pitești, lovit de un minor de 16 ani la un tribunal din oraș. Tânărul a fost arestat. Sursa foto: hepta.ro / Wikipedia / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, un scandal uriaș a avut loc în Pitești. Un jandarm a fost lovit de un tânăr de doar 16 ani. Incidentul s-a petrecut la o sala de judecată, chiar în timpul unor audieri.

Jandarm din Pitești, lovit de un tânăr de 16 ani la un tribunal din oraș. Tânărul a fost arestat

Incidentul din județul Argeș a avut loc pe 19 octombrie. Atunci, un adolescent în vârstă de 16 ani a fost arestat preventiv sub acuzația de ultraj după ce a atacat un jandarm în sediul unei instanțe de judecată.

ADVERTISEMENT

Din informațiile oferite de presa locală aflăm că minorul fusese adus în fața judecătorilor într-un dosar penal pentru distrugere. Apoi, în momentul în care i s-a spus că are discernământ și răspunde în fața legii pentru faptele sale, acesta a început să adreseze injurii și amenințări magistraților.

Din cauza scandalului iscat, magistrații au cerut evacuarea minorului, dar și a mamei sale. Conflictul nu s-a oprit aici. Asta pentru că, în timp ce era scos din sală, minorul l-a lovit pe unul dintre jandarmi cu pumnul. În paralel, mama sa a continuat să-i înjure pe oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Din cauza acestui grav incident, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești au deschis un dosar penal pentru ultraj. În urma audierilor, copilul a fost reținut pentru 24 ore. Apoi, a fost prezentat instanței care a dispus arestul preventiv pentru 30 zile, informează Ziar Obiectiv.

Dosar penal și pentru mama minorului de 16 ani

Implicată și ea în acest scandal, mama minorului este cercetată penal pentru infracțiunea de tulburare a ordinii și liniștii publice. E acuzată că a manifestat un comportament agresiv și obscen în semn de protest față de decizia instanței de a-i judeca fiul pentru infracțiunile comise.

ADVERTISEMENT

”În ziua de 19 octombrie a.c., un minor de 16 ani, din Lunca Corbului, care se afla la sediul unei instanțe de judecată, unde era însoțit de mama acestuia, fiind evacuat în afara sediului de către personalul cu atribuții în acest sens din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, ar fi lovit pe unul dintre jandarmi.

Ca urmare a acestui eveniment, în cauză a fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj (…). După administrarea probatoriului, în cursul zilei de 20 octombrie, procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore a minorului de 16 ani.

ADVERTISEMENT

În cursul zilei de 21 octombrie, minorul în cauză a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței competente. Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

De asemenea, în cauză se desfășoară cercetări și față de mama minorului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, femeia în cauză, de 47 de ani, fiind cercetată în stare de libertate”, potrivit IPJ Argeș.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori