Life

Florin Dumitrescu, dezamăgit de unul dintre cei mai buni concurenți de la Chefi la cuțite: „O mizerie”. Și-a folosit amuleta ca să nu plece acasă

Un concurent de la Chefi la cuțite a scăpat ca prin urechile acului de eliminare. Florin Dumitrescu a sacrificat o amuletă pentru el.
09.10.2023 | 07:23
Florin Dumitrescu dezamagit de unul dintre cei mai buni concurenti de la Chefi la cutite O mizerie Sia folosit amuleta ca sa nu plece acasa
Florin Dumitrescu a salvat un concurent Chefi la cuțite de la eliminare. Sursa foto: colaj Fanatik/ captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Un concurent bun de la Chefi la cuțite a fost la un pas de eliminare, însă Florin Dumitrescu a decis să-i mai dea o șansă și a folosit una dintre cele mai valoroase amulete câștigate în acest sezon, deși a fost foarte dezamăgit.

Concurentul de la Chefi la cuțite pe care Florin Dumitrescu l-a salvat de la eliminare

Ediția de duminică, 8 octombrie 2023, i-a pus pe concurenți într-o mare dificultate. Toate echipele au intrat la proba individuală, astfel că fiecare chef a fost pe punctul de a-și lua la revedere de la un membru.

ADVERTISEMENT

Ultimii trei concurenți care riscau să plece acasă au fost Raluca Hulubei, Mihaela Bărbosu și Alexandru Bunea. Și dacă primele fete au primit 14 și 9 puncte, farfuria concurentului lui Florin Dumitrescu a obținut cel mai mic punctaj.

„Din păcate, chefii nu au putut să dea mai mult de 7 puncte. Alex…”, a anunțat Irina Fodor, iar juratul de la Chefi la cuțite nu și-a putut ascunde dezamăgirea, spunându-i direct ce crede despre farfuria lui.

ADVERTISEMENT

„Tu mai știi când ți-am zis, ‘tot ce faci tu la tine la cârciumă, uită? Că nu se gătește așa! Nu găti așa!’. Mai știi când ți-am zis treaba asta? Mizerie ce ai făcut. Uscat ce ai făcut! Chifteluța aia uscată, uscată, uscată. O mizerie! (…) Fraiere”, l-a certat Florin Dumintrescu pe Alexandru Bunea

„Un gust așa…sălciu. N-am înțeles ce e ăsta”, a spus și Sorin Bontea la momentul degustării, în timp ce Cătălin Scărlătescu a etichetat preparatul concurentului Chefi la cuțite ca fiind „de Doamne ferește” și „ceva rău de tot”

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu: „Lasă mizeriile!”

Alexandru Bunea a fost supărat și nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când a aflat că pleacă acasă. Șocați au fost și colegii săi, cărora nu le-a venit să creadă că un bucătar atât de bun, pe care îl vedeau finalist, a fost eliminat.

„M-a bufnit un pic plânsul, dar asta era. Nu mai aveam ce să fac. Nu îmi dau seama dacă sunt eu dezamăgit de mine sau că sunt dezamăgit că i-am dezamăgit pe alții”, a afirmat Alex după ce a aflat verdictul.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a dat-o în bară de data aceasta, Florin Dumitrecu nu și-a pierdut încrederea în el. Astfel că, după ce s-a sfătuit cu toată echipa, a ales să-i mai dea concurentului o șansă și l-a salvat de eliminare, folosind una dintre cele mai importante amulete din acest sezon Chefi la cuțite.

„Nu poți să faci o…N-are gust. Ai uitat să gătești? Eu am o amuletă. Vreau să ne asumăm foarte tare treaba asta. Eu am o singură teamă…(…) I-am aruncat colacul de salvare. Acum, hai să vedem battle-ul 8. Pentru că, sincer, sunt foarte chitit pe treabă. Vreau să bat recordul. Lasă mizeriile!”, a concluzionat Florin Dumitrescu la Antena 1. 

ADVERTISEMENT