Sport

Scandal uriaş! Un star al lui Real Madrid, acuzat că şi-a jignit grav un adversar. Video

Jude Bellingham, starul lui Real Madrid, este acuzat că l-ar fi jignit grav pe compatriotul Mason Greenwood. Scandal uriaș după victoria „galacticilor” cu Getafe, scor 2-0.
02.02.2024 | 13:54
Scandal urias Un star al lui Real Madrid acuzat ca sia jignit grav un adversar Video
Jude Bellingham este acuzat că l-ar fi numit „violator” pe Mason Greenwood. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Jude Bellingham și Mason Greenwood au devenit protagoniștii unui scandal de proporții în Spania. Mijlocașul de 20 de ani al lui Real Madrid este acuzat că l-ar fi numit „violator” pe Mason Greenwood în timpul meciului cu Getafe, scor 2-0, în etapa a 20-a din La Liga.

Scandal uriaş! Un star al lui Real Madrid, acuzat că şi-a jignit grav un adversar

Real Madrid s-a impus fără probleme în duelul din deplasare, scor 2-0 cu Getafe. Joselu, cu o „dublă”, a adus cele 3 puncte „galacticilor”, care au revenit pe prima poziție în La Liga. Victoria echipei lui Carlo Ancelotti a fost umbrită de un scandal între Jude Bellingham și Mason Greenwood.

ADVERTISEMENT

Starul lui Real Madrid l-ar fi numit „violator” pe Mason Greenwood după o intrare tare a atacantului împrumutat de Manchester United la Getafe. Pe reluările video poate fi observat Jude Bellingham în timp ce îi spune lui Mason „rapist”, violator în limba engleză, lui Mason Greenwood.

Getafe nu a rămas fără reacție după incidentul de joi seară și l-a reclamat pe fotbalistul cotat la 180 de milioane de euro. Getafe i-a atras atenția observatorului și așteaptă măsuri din partea La Liga. Totuși, Getafe nu a făcut plângere împotriva lui Bellingham, potrivit as.ro.

ADVERTISEMENT

Jude Bellingham l-a jignit pe Mason Greenwood în proporție de 97%

Expertul și cititorul de buze criminalist Jeremy Freeman a analizat faza controversată dintre Jude Bellingham și Mason Greenwood. „După ce am analizat cu atenție clipul, sunt 97% încrezător că cuvântul rostit este ‘violator’, în special când luăm în considerare contextul în care a fost folosit”, a declarat Jeremy Freeman, pentru Daily Mail.

„Indiciile vizuale ale buzelor indică prezența sunetelor ‘R’ și ‘P’, iar cuvântul pare să se termine brusc. În plus, vorbitorul pare să aibă un accent Brummie pronunțat, pe care l-am luat în considerare în interpretarea mea.

ADVERTISEMENT

Având în vedere claritatea acestor markeri vizuali și absența oricărei interpretări alternative viabile, sunt destul de sigur de această concluzie”, a mai spus expertul criminalist.

La începutul anului 2022, Mason Greenwood a fost reținut pentru 3 zile pentru că a fost acuzat de agresiune și viol de către iubita lui Harriet Robson. După ce a început procesul, Manchester United l-a suspendat pe Greenwood, care a fost cedat în această vară la Getafe, sub formă de împrumut.

ADVERTISEMENT

Cazul a fost închis în urmă cu un an. „După o combinație între retragerea martorilor-cheie și ieșirea la iveală a unor noi informații, am realizat că nu mai există o perspectivă realistă de condamnare. În aceste circumstanțe, avem datoria să oprim cazul”, au transmis autoritățile britanice.

Jude Bellingham ar putea scăpa nesancționat

Videoclipul s-a viralizat în timp record pe rețelele de socializare. Totuși, Jude Bellingham ar putea să scape de sancțiuni disciplinare, din partea Federației Spaniole de Fotbal (RFEF). Forului iberic îi va fi foarte greu să dovedească ce a spus Bellingham, fără dovezi audio.

Jude Bellingham a semnat cu Real Madrid la începutul sezonului. „Galacticii” le-au plătit celor de la Borussia Dortmund suma de 103 milioane de euro. În actuala stagiune, Bellingham a înscris 18 goluri în 27 de partide în tricoul lui Real Madrid.

ADVERTISEMENT