Fotbal intern

Scandalul de la Chindia continuă: preşedintele îl acuză pe vicepreşedinte că îi face pe jucători să piardă meciurile!

29.12.2019 | 14:58
Scandalul de la Chindia continua presedintele il acuza pe vicepresedinte ca ii face pe jucatori sa piarda meciurile
ADVERTISEMENT

Chindia Târgovişte este formaţia din Casa Pariurilor Liga 1 cea mai lovită de scandaluri în această perioadă. Preşedintele şi vicepreşedintele clubului se ceartă pe motive politice, unul fiind apropiat al PSD, celălalt al PNL.

Iniţial, vicepreşedintele Cătălin Furtună a cerut demiterea antrenorului Viorel Moldovan, afirmând că acesta a scăpat din mână vestiarul, şi l-a acuzat pe preşedintele Marcel Ghergu că a organizat în culise promovarea echipei, după care şi-a alocat cea mai mare primă pentru acest obiectiv.

ADVERTISEMENT

Acum, Ghergu îi răspunde vicepreşedintelui, afirmând că acesta chiar le face promisiuni jucătorilor care îi fac să piardă meciurile!

Scandal la Chindia: preşedintele îl acuză pe vicepreşedinte că din cauza lui echipa a ajuns la retrogradare!

Pe lângă aceste acuze, Ghergu spune că Furtună încearcă să folosească şi în scop electoral suporterii Chindiei, afirmând că fanii sunt puşi să facă tot felul de manifestări pro-PNL în timpul partidelor susţinute de formaţia lui Viorel Moldovan, mai ales la meciurile pe care le dispută pe teren propriu, la Ploieşti.

ADVERTISEMENT

“Aud tot felul de zvonuri vizavi de schimbările politice care se întâmplă în jurul nostru, tot felul de promisiuni, din partea unora sau altora, tot felul de infiltrații, prin care se încearcă o destabilizare a jucătorilor și atunci apar și anumite sincope.

N-aș vrea să pronunț nume, mă interesează doar să opresc aceste jocuri periculoase. Este vorba de alt partid, care încearcă tot felul de acțiuni, inclusiv o manifestare politică în timpul jocului.

ADVERTISEMENT

Ne-am bucurat că, la un moment dat, anumite partide au organizat tot felul de deplasări ale suporterilor, le-au susținut, dar de aici până la a te manifesta politic pe o arenă, e cale lungă.

Aș vrea să înțeleagă toată lumea că această echipă nu este nici a PSD-ului, nici a PNL-ului, a niciunui partid politic”, a spus Ghergu, conform sportimpact.ro. 

ADVERTISEMENT

Chindia Târgovişte a ajuns pe poziţia 12 în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, loc care duce la baraj. Echipa lui Viorel Moldovan a închiat anul 2019 cu 21 de puncte, la doar un punct distanţă de primul loc retrogradabil direct, ocupat de Academica Clinceni.

 

ADVERTISEMENT