Life

Scandaluri și nominalizări controversate la Mireasa 5. Inimioara și Sabrina, în centrul atenției

Tensiunea plutește în aer în casa Mireasa 5! După conflictul dintre Giovana și restul fetelor, și Sabrina a ajuns în prim plan cu un comentariu făcut despre Alina.
07.02.2022 | 11:48
Scandaluri si nominalizari controversate la Mireasa 5 Inimioara si Sabrina in centrul atentiei
ADVERTISEMENT

Show-ul Mireasa 5 devine din ce în ce mai palpitant, după ce concurentele au început să lege prietenii. Majoritatea au avut ocazia să îi cunoască pe băieți.

În mod cu totul surprinzător, Inimioara, una dintre favoritele publicului, a fost propusă spre eliminare de către mame la sfârșitul săptămânii trecute. În centrul atenției este și Sabrina, care încearcă să formeze un cuplu cu Perneș, însă și pentru comentariile făcute despre basarabeanca Alina.

ADVERTISEMENT

Discuția ceva mai aprinsă dintre Sabrina și Alina a pornit după ce moldoveanca a zis că nu este atrasă de Leo. Și-a dat seama că nu este genul ei de bărbat după ce l-a cunoscut.

Sabrina și Alina de la Mireasa, prietenie în pericol?

Sabrina a lăsat să se înțeleagă faptul că Alina s-ar orienta în funcție de băiatul care are cele mai multe voturi din partea telespectatorilor. Alina a ținut s-o contrazică. I-a amintit că ea a spus de la bun început că este atrasă de Valentin. Nu vrea să se apropie de el doar pentru a-și asigura un bilet câștigător.

ADVERTISEMENT

„Tu oricum ai declarat că ți-ar plăcea să lucrezi și în televiziune. Eu m-am gândit, în ideea asta, cu Valentin pe locul 1. Whatever. Dacă nu ești în top, tu poți să pleci. Vreau să clarific lucrurile astea”, i-a spus Sabrina Alinei în show-ul de la Antena 1.

„Cu Valentin, nu cumva cauți afirmație? Pentru că tu oricum nu vrei să te măriți”, a continuat Sabrina.

ADVERTISEMENT

„La Valentin a existat o chestie. În momentul în care m-a luat de mână și s-a uitat în ochii mei… A fost un click”, s-a apărat Alina.

Inimioara, nominalizarea surpriză făcută de mame

Alina a spus că nu îl va aștepta pe Valentin să facă tot felul de jocuri cu fetele și că nu îl va aștepta doar pentru că este pe locul întâi. Sabrina crede că s-ar putea să fie dezamăgită de Alina, despre care crede că se apropie mai mult de ea pentru că a ieșit mireasa săptămânii.

ADVERTISEMENT

Pe lângă neînțelegerea dintre cele două, casa Mireasa s-a confruntat și cu o eliminare aparent controversată. Inimioara a fost propusă spre eliminare pentru că nu ar da semne că vrea să îi cunoască pe băieți, așa cum a spus.

„Am nominalizat-o pe Inimioara pentru că l-a refuzat pe Sebastian. I-a întors spatele”, este argumentul oferit de doamna Elvira, nominalizarea acesteia surprinzând-o pe tânără.

 

ADVERTISEMENT