Sport

Scăpăm de Manuel Neuer?! Ce s-a întâmplat la primele antrenamente ale nemţilor pentru meciul cu România

Nemţii au efectuat primele antrenamente pentru meciul cu Germania, iar Manuel Neuer nu a intrat la sesiunea de dimineaţă
06.10.2021 | 08:00
Scapam de Manuel Neuer Ce sa intamplat la primele antrenamente ale nemtilor pentru meciul cu Romania
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Hansi Flick au început antrenamentele pentru meciul cu România, programat să se joace vineri, de la ora 21:45, iar selecţionerul Germaniei nu s-a putut baza pe Manuel Neuer. Cu toate acestea, nemţii au variante de lux pentru înlocuirea căpitanului.

Manuel Neuer, pe bancă la meciul Germania – România?!

Marţi dimineaţă, naţionala Germaniei a efectuat primul antrenament înaintea meciului cu România, iar efectivul a fost aproape complet. Conform Bild, portarul lui Bayern Munchen a rămas la hotelul unde au fost cazaţi jucătorii lui Hanis Flick.

ADVERTISEMENT

Căpitanul naţionalei Germaniei are probleme la piciorul drept şi a fost menajat la sesiunea de dimineaţă a antrenamentelor. De altfel, Manuel Neuer nu a fost folosit în meciul cu Liechtenstein, primul din seria disputată în luna septembrie.

La sesiunea de antrenament de seară, ţinută cu porţile închise din start, Manuel Neuer ar fi ieşit pe teren. Cu toate acestea, Hansi Flick ar putea să ia decizia să nu-l folosească în partida de la Hamburg. Decizia finală va fi luată după ultimul antrenament al Germaniei.

ADVERTISEMENT

Ce variante are Hansi Flick pentru postul de portar

Dacă Manuel Neuer va fi menajat în meciul cu România, Hansi Flick va avea de ales între Bernd Leno şi Marc-Andre ter Stegen. Ambele variante sunt foarte bune pentru naţionala Germaniei, însă avantajat ar fi portarul Barcelonei.

Bernd Leno şi-a pierdut postul de titular la Arsenal, unde Aaron Ramsdale este titular la meciurile din Premier League. Neamţul a fost folosit ultima oară în Cupa Ligii Angliei, în partida cu Wimbledon.

ADVERTISEMENT

Marc-Andre ter Stegen a revenit în poarta Barcelonei, la finalul lui august, după o operaţie suferită la un tendon al genunchiului drept. Astfel, cu meciuri în picioare, portarul de 29 de ani are şanse mari să fie cel care îi va lua locul lui Manuel Neuer.

Distracţie în startul antrenamentului Germaniei

La mişcările de încălzire, Serge Gnabry şi Leroy Sane au fost puşi pe glume, iar jurnaliştii nemţi au scris că cei doi au fost cei mai binedispuşi jucători din lotul lui Hansi Flick.

ADVERTISEMENT

“Leroy, te distrezi?”, a fost replica promptă a lui Hansi Flick, după care grupul a pornit primul antrenament. Chiar dacă sesiunea a fost închisă, în tribune au venit Tim Walter, antrenorul lui Hamburg, şi câţiva dintre jucătorii formaţiei de pe Volksparkstadion.

Jucătorii Germaniei s-au obişnuit cu sistemul lui Hansi Flick

Antonio Rudiger a oferit un interviu pentru site-ul oficial al Federaţiei Germane de Fotbal şi a vorbit despre modul în care Hansi Flick a schimbat sistemul la naţională.

“Sistemul ne este familiar, mai ales că jucăm astfel şi la echipele de club. Este un lucru bun să presezi adversarul ca să comită erori. Noi trebuie să dăm ritmul, nu adversarul”, a spus fundaşul lui Chelsea.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,40 este cota pentru „ambele marchează” la meciul Germania – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT