Fotbal international

Scenariile prin care Christian Eriksen ar putea să ajungă la Real Madrid! PSG a intrat pe fir şi vrea să-l transfere de la Tottenham

21.10.2019 | 13:24
Scenariile prin care Christian Eriksen ar putea sa ajunga la Real Madrid PSG a intrat pe fir si vrea sal transfere de la Tottenham
ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că perioada de transferuri din Ianuarie 2020 încă este departe, marile cluburi ale Europei își fac încă de pe acum planuri pentru a se întări cu nume importante din campionatele puternice. Real Madrid, club aflat într-o oarecare criză, continuă să-l ”vâneze” pe starul lui Tottenham, Christian Eriksen.

Scenariile prin care Christian Eriksen ar putea să ajungă la Real Madrid

Real Madrid a cheltuit peste 300.000.000 de euro pentru transferuri în vara lui 2019, însă rezultatele și evoluția echipei lui Zinedine Zidane sunt mult sub așteptări, atât în La Liga, cât și în UEFA Champions League. În aceste condiții, Florentino Perez caută alte întăriri. Una dintre ținte, danezul lui Tottenham, Christian Eriksen, ar putea ajunge din ianuarie pe ”Santiago Bernabeu”, însă sunt necesare câteva condiții pentru acest transfer.

ADVERTISEMENT

Presa spaniolă de luni scrie că Real Madrid trebuie să se descotorosească de unii jucători din lot pentru a-i face loc lui Eriksen. Astfel, conform celor de la AS, madrilenii ar trebui să-i vândă pe Isco și Mariano Diaz pentru ca jucătorul lui Spurs să poată veni încă din ianuarie. Perez ar mai urmări aducerea lui Eriksen gratis din vara lui 2020, însă alte formații puternice din Europa ar putea să-l ”fure” pe danez în perioada de mercato din iarnă.

  • Pogba rămâne ținta numărul 1 pentru Florentino Perez, însă Manchester United cere 180.000.000 pentru francez
ADVERTISEMENT
PSG, gata să se despartă de Draxler și Paredes pentru a-i face loc lui Eriksen
PSG, gata să se despartă de Draxler și Paredes pentru a-i face loc lui Eriksen. Sursa foto: hepta.ro

PSG, gata să se despartă de Draxler și Paredes pentru a-i face loc lui Eriksen

In ianuarie, Eriksen va intra în ultimele șase luni de contrat cu Tottenham, iar în vara viitoare ar putea pleca gratis. Cum londonezii nu vor să piardă gratis un jucător cotat la 100.000.000 de euro, șeful finalistei Ligii Campionilor din sezonul precedent, Daniel Levy, caută soluții profitabile pentru clubul său. Presa iberică mai scrie că și PSG e gata să-l achiziționeze pe danez.

Nasser Al-Khelaifi, conducătorul campioanei Franței, e decis să-i vândă pe Julian Draxler și Leandro Paredes, pentru 35.000.000, respectiv 25.000.000 de euro pentru a-i face loc lui Eriksen pe Parc des Princes. Orice sumă importantă oferită pentru Eriksen ar putea fi acceptată de londonezi.

ADVERTISEMENT
  • O altă publicație din Spania, Don Balon, scrie luni că Florentino Perez i-a oferit pe Isco și Lucas Vasquez lui Tottenham în schimbul lui Eriksen, însă englezii ar fi refuzat și ar fi cerut bani sau pe Luka Modric la schimb.