Sport

Scenariu halucinant în SuperLiga! Șase jucători, abia transferați, puși pe lista neagră. Exclusiv

Nici nu a început bine SuperLiga că au și apărut problemele la unele dintre echipe. Un antrenor vrea să dea afară nu mai puțin de șase jucători până la terminarea perioadei de transferuri.
17.08.2022 | 17:36
Scenariu halucinant in SuperLiga Sase jucatori abia transferati pusi pe lista neagra Exclusiv
Scenariu halucinant în SuperLiga! Șase jucători, abia transferați, puși pe lista neagră. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FC Argeș a jucat în play-off sezonul trecut, dar nu are cel mai bun start în SuperLiga. După primele cinci etape, alb-violeții au doar șase puncte. Echipa lui Andrei Prepeliță a câștigat cu UTA Arad (2-0) și U Cluj (3-1) și a fost învinsă de Sepsi (0-4), Rapid (1-2) și FC U Craiova 1948 (0-2).

FC Argeș vrea să dea afară șase fotbaliști

Piteștenii nu mai suportă situația, iar FANATIK a aflat în exclusivitate măsurile drastice pe care vrea să le ia conducerea, care a întocmit o listă cu șase jucători pe care vrea să îi dea urgent afară.

ADVERTISEMENT

FC Argeș încearcă să scape cât mai repede de renegați, pentru ca aceștia să își poată găsi un nou angajament până la închiderea perioadei de mercato, care a început pe 14 iulie și care se va termina pe 5 septembrie.

FANATIK a aflat numele celor șase jucători de care vor să scape piteștenii și, ceea ce mare incredibil, faptul că, dintre aceștia, cinci au fost transferați chiar în această vară: Bryan Alceus, Julio Donisa, Enzo Celestine, Mike Cestor și Andreias Calcan. Lor li se alătura Alin Dobrosavlevici, care evoluează de la începutul anului în Trivale.

ADVERTISEMENT

Vara aceasta, FC Argeș renunțase deja la 17 jucători cu care abordase sezonul trecut. Printre aceștia și doi împrumutați, Cristian Dumitru, de la FCSB, și George Ganea, de la Farul. Primul a ajuns la CS Mioveni, în timp ce al doilea tocmai a fost prezentat la FC U Craiova 1948.

Andrei Prepeliță: „Așa nu se mai poate”

Andrei Prepeliță a fost un car de nervi la finalul ultimului meci din SuperLiga, pierdut de piteșteni cu scorul de 0-2 în fața celor de la FC U Craivoa 1948. Antrenorul în vârstă de 36 de ani a anunțat și el atunci că se gândește să ia măsuri radicale la echipă.

ADVERTISEMENT

„Începem de la 0-1 în minutul 3, cu ‘U’ Cluj la fel. Cred că mai bine ne motivăm, le dăm mingea să marcheze primii, ca să jucam după. Prima repriză am controlat-o, ne-am creat ocazii de gol, dar fără atitudine. Să joci acasă cu atitudinea asta… N-am văzut atitudine nici acum, după meci. Să văd și eu ceva spart prin vestiar, nu știu.

Mâine, antrenament! Tragem concluziile, așa nu se mai poate. Am mai tras un semnal de alarmă, se pare că n-au înțeles. Avem un lot de 22 de jucători, mergem cu 13-14 la următorul meci, mai luăm de la juniori, dar măcar știm că cine intră în teren dă 100%. (…) Vor fi clar repercursiuni, pentru că nu putem să mergem așa”, a declarat Andrei Prepeliță, după FC Argeș – FC U Craiova 1948 0-2.

ADVERTISEMENT

Pe FC Argeș o așteaptă acum derby-ul județului, cu CS Mioveni. Va fi meciul care va deschide etapa cu numărul 6 din SuperLiga. Duelul este programat vineri, 19 august, de la ora 18:00, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni.

  • 18 jucători a transferat FC Argeș în această perioadă de mercato, toți liberi de contract
ADVERTISEMENT