News

Un deces și patru persoane rănite în urma unui accident în care au fost implicate un autotren, un camion și alte trei mașini

A fost solicitată intervenția elicopterului SMURD în urma unui grav accident de circulație petrecut duminică și în care au fost implicate mai multe autovehicule
30.04.2023 | 17:37
Un deces si patru persoane ranite in urma unui accident in care au fost implicate un autotren un camion si alte trei masini
Accident grav produs între Caransebeș și Lugoj. Sursa foto: ISU Caraș-Severin
ADVERTISEMENT

O persoană și-a pierdut viața iar alte patru au fost grav rănite în urma unui grav accident de circulație petrecut între localitățile Caransebeș și Lugos. În accident au fost implicate mai multe autovehicule, un autotren și o autofurgonetă ce transporta cai.

Grav accident produs lângă Caransebeș

Accidentul s-a produs pe DN6, ce leagă localitățile Caransebeș și Luguj, iar potrivit relatărilor inițiale ale ISU, în coliziune au fost implicate trei autovehicule, o autoutilitară și un autotren. Autoritățile anunțau inițial că în urma acestui accident cinci persoane sunt rănite și că echipajele de salvare evaluează starea lor medicală.

ADVERTISEMENT

”Pe DN 6 Caransebeş-Lugoj, la kilometrul 470+300 de metri, în apropierea localităţii Constantin Daicovici, judeţul Caraş-Severin, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autotren, o autoutilitară şi alte trei autoturisme”, a anunțat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliția anunța și că circulația în zonă a fost blocată și estima că va dura între 45 de minute și o oră pentru a elibera drumul național. Se preciza faptul că pe DN6 s-au format coloane lungi de mașini.

ADVERTISEMENT

Ulterior au venit și precizările celor de la ISU Caraș-Severin, aceștia precizând că dintre cele cinci persoane rănite una și-a pierdut viața. Cei de la ISU au precizat că la fața locului a fost trimisă și o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, pe lângă alte ambulanțe. De asemenea, a fost cerută și intervenția elicopterului SMURD.

“La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o descarcerare, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, două ambulanţe SAJ şi un echipaj IPJ. De asemenea, a fost solicitată şi intervenţia elicopterului SMURD din cadrul Punctului Aeromedical Caransebeş”, a transmis ISU Caraş-Severin.

ADVERTISEMENT

Potrivit celor de la ISU cele patru persoane rănite, care au suferit multiple traumatisme, au fost transportate la spitalul de urgență.

Trei persoane rănite într-un accident pe A1

Alte trei persoane au fost rănite în urma unui accident de circulație produs duminică pe autostrada A1, București-Pitești. Accidentul a avut loc la kilometrul 46, pe sensul de mers către Capitală. Potrivit poliției accidentul s-a produs după ce un șofer din București a evitat lovirea unui pieton care se afla pe autostradă, mașina în care se afla părăsind șoseaua.

ADVERTISEMENT

”La data de 30 aprilie, pe autostrada A1, la kilometrul 46, pe sensul de mers spre Bucureşti, a avut loc un eveniment rutier. Un bărbat, de 51 de ani, conducător al unui autovehicul, ar fi evitat impactul cu un pieton, aflat pe autostradă, părăsind partea carosabilă. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a trei persoane adulte, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale’‘, ar transmis IPJ Giurgiu.

ADVERTISEMENT