Life

Scene de groază într-un magazin din București. Ce a văzut un bărbat într-un frigider cu alimente. Video

Scenariu neașteptat într-un supermarket din Capitală. Filmarea distribuită de un bărbat cu o vitrină frigorifică cu carne.
08.05.2023 | 14:39
Scene de groaza intrun magazin din Bucuresti Ce a vazut un barbat intrun frigider cu alimente Video
Scenariu neașteptat într-un supermarket din Capitală. Filmarea distribuită de un bărbat cu o vitrină frigorifică cu carne. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Scene de groază într-un magazin din București. Ce a văzut un bărbat într-un frigider cu alimente. Ce apare în video-ul încărcat de un client pe o rețea de socializare. Cum a reacționat o angajată din respectiva prăvălie.

Scenariu neașteptat într-un supermarket din Capitală. Filmarea distribuită de un bărbat cu o vitrină frigorifică cu carne

Un bărbat a filmat un scenariu neașteptat într-un supermarket din Capitală, în zona Colentina. Acesta a realizat un scurt filmuleț cu o vitrină frigorifică plină cu carne, dar în care apare și un ”personaj” surprinzător.

ADVERTISEMENT

Mai exact, printre pachetele cu carne apare o felină neagră care nu este deloc stingherită de oamenii din preajma sa. Animalul, despre care nu se știe cum a ajuns în magazinul bucureștean, încearcă să rupă folia pentru a mânca din alimente.

„Ia, uite, mă… Bagă fata mea, bagă”, spune bărbatul care a realizat videoclipul pe care ulterior l-a arătat tuturor prietenilor săi, în timp ce menționează numele magazinului în care a văzut momentul surprinzător.

ADVERTISEMENT

Pisica nu pare să fie deranjată de nimeni, aceeași atitudine având-o și o angajată care a reacționat într-un mod ieșit din comun. Femeia nu schițează niciun gest la vederea felinei, după cum se vede din filmarea din social media.

„Nu cred”, spune angajata magazinului din București căreia nu-i vine să creadă. Cuvintele se aud foarte clar în filmarea de pe Facebook, unde femeia se amuză la vederea pisicii care mănâncă din carnea din vitrină.

ADVERTISEMENT

Pisica, în vitrina cu carne. Ce spun internauții

„Pisică educată. A intrat desculță în vitrină să nu murdărească preparatele de carne”, „Cumpărați, cumpărați”, „Pisică congelată”, sunt câteva dintre comentariile oamenilor de pe social media.

Foarte multe persoane s-au amuzat de situația în cauză, dar cu siguranță sunt și altele care se vor gândi de două ori înainte de a cumpăra anumite produse din respectivul magazin sau din altele care aparțin lanțului.

ADVERTISEMENT

Până în aceste moment reprezentanții supermarketului din cartierul Colentina din București nu au oferit nicio declarație legat de pisica neagră care a ajuns în vitrina cu carne.

ADVERTISEMENT
Tags: