ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Scene incredibile la Dinamo! Leo Fuentes “i-a furat” echipamentul lui Mulțescu. Forțat să se schimbe la Săftica. Exclusiv

Autor: Diana Flintoacă | 07.12.2020 | 21:00
Scene incredibile la Dinamo! Leo Fuentes

Spaniolii aduși de Pablo Cortacero la Dinamo se plâng că sunt neplătiți, dar niciunul nu vrea să plece în țara natală. Iar la Săftica au fost scene incredibile care l-au avut în prim plan pe Leo Fuentes. 

ADVERTISEMENT

Leo Fuentes, cel impus la Dinamo ca antrenor cu portarii, dar fără vreo atestare pentru acest post, dinamoviștii fiind nevoiți să-l treacă pe bancă ca delegat, este unul dintre apropiații lui Cortacero.

Patronul lui Dinamo a ordonat ca el să fie plătit la zi în momentul în care în octombrie au intrat banii din drepturile TV. În schimb, jucătorii au rămas neplătiți, iar lui Mulțescu i s-a plătit a treia parte dintr-un salariu de pe luna august.

ADVERTISEMENT

Tupeul spaniolilor nu are margini. Leo Fuentes a venit și a îmbrăcat echipamentul lui Mulțescu

Leo Fuentes a fost anunțat după plecarea lui Cosmin Contra, de către conducere, că nu va mai face parte din noul staff al lui Jerry Gane. Fostul secund al lui Contra îi va conduce pe ”câini” cel puțin până la finalul acestui an. În locul lui Leo Fuentes a fost desemnat antrenor cu portarii Cătălin Mulțescu.

Un episod de cascadorii râsului a avut loc în această dimineață la Săftica. Dacă Rufo Collado a înțeles că nu mai are ce căuta la Săftica după ce suporterii l-au luat la rost săptămâna trecută, dar și după episodul de la Pitești, când jucătorii i-au transmis lui și lui Marius Iorga că nu mai sunt bine-veniți în cadrul echipei, Leo Fuentes a venit în această dimineață la antrenamentul ”câinilor”.

ADVERTISEMENT

Fuentes a trebuit să îi înapoieze echipamentul lui Cătălin Mulțescu

Fuentes a sosit la Săftica înainte de venirea jucătorilor și s-a îmbrăcat în echipamentul lui Cătălin Mulțescu. Când a ajuns fiul lui Gigi Mulțescu la antrenament, nu înțelegea unde-i este echipamentul și ulterior a văzut ce s-a întâmplat. Cu greu, spaniolul a fost convins că nu mai are ce căuta la echipă și trebuie să înapoieze echipamentul deținătorului de drept.

Până la urmă, Leo Fuentes s-a dezbrăcat și a plecat de la Săftica, lăsându-l pe Mulțescu să pregătească portarii în mod profesionist. În altă ordine de idei, liderii din Programul DDB au venit în cursul zilei de luni și ei la Săftica, la primul antrenament după victoria cu FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Liderii DDB au vorbit cu fotbaliștii și vor să îi convingă să rămână pînă în ianuarie!

Aceștia i-au încurajat pe jucători și au vorbit cu cei aduși de managementul spaniol pentru a-i convinge să rămână măcar până la finalul anului și dacă vor vrea să plece să reușească să ajungă la o înțelegere amiabilă pentru ca Dinamo să nu riște falimentul.

Acestora li s-a explicat că în cazul în care Dinamo ar ajunge în faliment, nici jucătorii nu ar mai avea cum să-și recupereze banii, chiar dacă merg la FIFA.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!