Sport

Scene incredibile la un fost club de Champions League! Un jucător a luat 50 de euro de la un fan: „Nu sunt milionar“

Scene incredibile au avut loc în Spania, în curtea unui fost club de Champions League, unde un jucător a luat 50 de euro de la un fan pentru a obține tricoul de joc al acestuia.
18.04.2024 | 15:30
Scene incredibile la un fost club de Champions League Un jucator a luat 50 de euro de la un fan Nu sunt milionar
Malaga, situație financiară deplorabilă, jucătorii cer fanilor 50 de euro pentru tricou / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Situațiile financiare ale cluburilor pot fi extrem de fragile uneori, iar cluburi mari ajung în mediocritate. Malaga, o echipa cu pretenții uriașe în urmă cu un deceniu se află acum în al treilea eșalon din Spania.

50 de euro pentru tricoul de joc

Dani Lorenzo, jucătorul andaluzilor, a fost filmat când oferea autografe fanilor, iar unul dintre ei i-a cerut tricoul. Fotbalistul i-a răspuns fanului că nu îi poate oferi tricoul, deoarece ar trebui să plătească 50 de euro pentru el.

ADVERTISEMENT

Suporterul, care își dorea tricoul foarte mult, i-a înmânat lui Dani Lorenzo o bancnotă de 50 de euro. Jucătorul Malagăi i-a luat, iar mai apoi i-a oferit tricoul său în schimb, oferind scene șocante pentru ceea ce însemna clubul în urmă cu doar 10 ani.

Problemele financiare au fost discutate și de jucător, care a declarat că este obligat să plătească pentru tricouri. Fotbalistul a recunoscut că nu poate acoperi doleanțele fanilor fără a se plăti, întrucât nu are veniturile necesare pentru ei.

ADVERTISEMENT

„Clubul cere 50 de euro pentru fiecare tricou după un anumit număr. Nu sunt un milionar, dar mi-ar plăcea să fiu. Mi s-a părut foarte natural să accept banii care mi-au fost oferiți“, a declarat Dani Lorenzo, după evenimentul cel puțin șocant.

Malaga, doar o umbră a ceea ce a fost

Malaga era o forță în Spania în urmă cu peste un deceniu, după o investiție uriașă în clubul andaluz. Nume mari au trecut prin tricoul Malagăi, cum ar fi Demichelis, Jeremy Toulalan, Isco, Joaquin, Julio Baptista, care s-a retras la CFR Cluj, sau Roque Santa Cruz.

ADVERTISEMENT

Un nume mare se afla și pe banca tehnică a Malagăi, care îl avea antrenor pe Manuel Pellegrini. Tehnicianul din Chile a făcut istorie apoi pe banca lui Manchester City, înaintea sosirii lui Pep Guardiola la comanda „cetățenilor“, care au fost eliminați de Real Madrid.

Punctul maxim al istoriei clubului andaluz a fost sezonul 2012-2013 al Champions League. Spaniolii au ajuns în sferturile de finală, unde au dat piept cu Borussia Dortmund, care au avansat greu. Turul din Spania s-a terminat nul, 0-0, iar returul din Germania a fost unul cu goluri, scor 3-2 pentru nemți.

ADVERTISEMENT

Astăzi, Malaga este o umbră a ceea ce era odată și se află în a treia divizie a Spaniei, după două retrogradări. Retrogradarea din La Liga s-a petrecut acum 5 ani, iar din liga secundă acum un an.

ADVERTISEMENT